amxx.cfg'ye mp_forcerespawn 0 yazınomereis1907 yazdı:Öldükten sonra herkez revleniyor. [@Bilinmeyen Etiket]
Modlardan CSDM kapalı olduguna dikkat edin, kapattıysanızda , serverı bi kapat aç yapın
Moderatör: Moderatörler
amxx.cfg'ye mp_forcerespawn 0 yazınomereis1907 yazdı:Öldükten sonra herkez revleniyor. [@Bilinmeyen Etiket]
Link: | |
Linklerini gizle |
Dosya serverın hata verip kapanması durumunda oluşuyor.erdemns yazdı:Server İP Adresi 213.238.173.17:27015Ömer TELLİ yazdı:BerkayEos yazdı:cs16.csduragi.com Wild GaminG JailBreak Sıfırlıyoruz ama hiç bir değişiklik yok lütfen bakarmısınız ilginiz için şimdiden çok teşşekür ederimÖmer TELLİ yazdı:
ne gibi bir değişme yok , ne sorunu yaşıyorsunuztam olarak ip ve sorunu yazarmısınızerdemns yazdı:
[@Bilinmeyen Etiket] Benim sorunun Sonucu yok heralde baya bi atladınız
sys_error.log Cstrike içerisinde oluşmadı serverı sıfırlayın dediniz sıfırladım restart da attım kapatıp da açtım işe yaramadı yinede dosya oluşmadı.
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Geldi kardeşim sıfırlanmasını söyledilernoeldayi yazdı:Güncellenme size gelmemiştir belki.
Linklerini gizle |
Gelmemiş.BerkayEos yazdı:Geldi kardeşim sıfırlanmasını söyledilernoeldayi yazdı:Güncellenme size gelmemiştir belki.
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Soruna yardımcı olabilir misin [@Bilinmeyen Etiket]milqa yazdı:el sonu görev yapmayan takımı slaylama, yeşil yazı eklentirleriniz çalışmıyor aktif ettiğimiz halde. otomatik takıma atmasını istemiyorum bunun için "amxx.cfg içerisinden mp_auto_join_team 0 yapın" demiştiniz lakin amxx.cfg sinin içinde mp_auto_join_team diye bi komut yok. ( Serverı Sıfırladık Ona rağmen böyle ve de dediğiniz eror log diye bi log yok cstrike bile yok). cs12.csduragi.com [@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |