Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

ASSAULT Harita Hakkında

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
emretrkoc

ASSAULT Harita Hakkında

Mesaj gönderen emretrkoc »

Selamlar İyi akşamlar assault serverimiz var sunucu 10 vs 10 olunca takımlara girilmiyor ben map yapmadan anlamam ama tahminim yeterli spawn point yok ne yapabiliriz takima girmeleri için.

birde assault mapı varsa önerirmisiniz çok değişik olmasın ct zorlandığı için. sürekli açık kalıcak bir map doluyken değil :gun:Ç :cross:

Resim
En son emretrkoc tarafından Cmt Nis 04, 2020 11:30 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

vagnessi

ASSAULT Harita Hakkında

Mesaj gönderen vagnessi »

Öncelikle Bol şans kardeşim. Assault Dm serverlarından birisi olarak sana spawn sayıları 32 olan mapleri yüklemeni tavsiye ederim.
iyi bir eklenticin varsa Fransız bir forumda bu sorunun çözümü var fakat bir map için uğraşmana değmez diye düşünüyorum.
sana önereceğim assault dm mapleri
1337 , Crayola , Santa , December , Bitwoll , Sniper , Hotel gibi mapler öneririm. Ama pro modunda oynatacağın için mapleri önce kendi gözünden test etmen lazım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

ASSAULT Harita Hakkında

Mesaj gönderen Serhat Öndeş »

emretrkoc yazdı: Cmt Nis 04, 2020 11:28 pm Selamlar İyi akşamlar assault serverimiz var sunucu 10 vs 10 olunca takımlara girilmiyor ben map yapmadan anlamam ama tahminim yeterli spawn point yok ne yapabiliriz takima girmeleri için.

birde assault mapı varsa önerirmisiniz çok değişik olmasın ct zorlandığı için. sürekli açık kalıcak bir map doluyken değil :gun:Ç :cross:

Resim
Bu haritada yanlış hatırlamıyor isem toplamda 26 adet spawn var ve bunun üstünü kabul etmiyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Fatih ~ EjderYa
İletişim:

ASSAULT Harita Hakkında

Mesaj gönderen Fatih ~ EjderYa »

Map Spawns Editor Eklentisini kullanın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala