Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

AmxModX Sürüm Güncellemesi (sunucuda hata alanlar kapat aç yapsın)

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

ulyoS yazdı: Cmt May 02, 2020 6:42 pm
Yek'-ta yazdı: Cmt May 02, 2020 5:48 pm
Üstteki yorumları oku. Bot olayı en son olay.
Gag çalışması lazım, pro.csd de kullanıyoruz. İşlevini yitirmişten kastın nedir daha detaylı yaz.
Üstte çok fazla yorum kalabalıklığı olmuş, okumadan geçiyorum doğrusu. İşlevini yitirmişten kastım, gag atılıyor görünüyor ancak dünden beri adamlara gag işlemiyor yine yazılabiliyor.
Gag eklentisinde bir sorun yok. CSD Chat Engine eklentisini kullanın, gag eklentisini chat eklentisinden önce yazın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Yek'-ta yazdı: Cmt May 02, 2020 6:54 pm Gag eklentisinde bir sorun yok. CSD Chat Engine eklentisini kullanın, gag eklentisini chat eklentisinden önce yazın.
eklentiler-pluginler/csduragi-gelismis- ... 20446.html maalesef bu eklentiyi kullanamam, gag eklentisi chat eklentisinin üzerinde yazılı. Ben CS:GO mod sunucusuna sahibim, kişilerin ranklarına entegre durumda.

Dediğim doğru şu an, gag atılmıyor halen.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

CS:GO modunuzu CSD Chat Engine eklentisine entegre edebilirsiniz. Bunun dışında kullanmış olduğunuz chat eklentisine destek veremem/veremeyiz.
İsterseniz internetten başka gag eklentileri kurup deneyebilirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

tepegoz
Clan İsmi: -

Mesaj gönderen tepegoz »

Güncellemeden sonra log eklentisi log tutmuyor. En son ayın 1.de log tutmuş sonrası yok.
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=137514
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

tepegoz yazdı: Pzr May 03, 2020 5:45 pm Güncellemeden sonra log eklentisi log tutmuyor. En son ayın 1.de log tutmuş sonrası yok.
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=137514
Yeniden derleyip kurun. Gene çalışmıyor ise amxx plugins çıktısını buraya gönderin.
Bu eklentiyi daha çok ne için kullanıyorsun?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

tepegoz
Clan İsmi: -

Mesaj gönderen tepegoz »

Yeniden derleyip kurdum eklenti running olarak gözüküyor ama log tutmuyor. Eklentiyi sadece servera girenler ve çıkanların tespiti için kullanıyorum. Bu tarz başka varsa oda olur.
[ 47] Amx Log Advanced 1.4 aaarnas amx_log_advance running

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

tepegoz yazdı: Pzr May 03, 2020 6:02 pm Yeniden derleyip kurdum eklenti running olarak gözüküyor ama log tutmuyor. Eklentiyi sadece servera girenler ve çıkanların tespiti için kullanıyorum. Bu tarz başka varsa oda olur.
[ 47] Amx Log Advanced 1.4 aaarnas amx_log_advance running
Giren çıkanların saat saat isimleri ile birlikte mi sadece? Bununla ilgili eklenti istek bölümün konu aç yapıp atayım oraya. Bu eklenti baya eski.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

CycL0Ne
Server Ip/DNS: 213.238.173.144
Clan İsmi: BLacK MasK Bas

Mesaj gönderen CycL0Ne »

Yek'-ta yazdı: Cmt May 02, 2020 12:07 pm Spec bot sorunu olanlar oyunda adminlik ile girip konsola amx_addfake 3 yazsınlar botlar gelecek mi baksınlar. Önceki yorumlarda söylemişim.

TeamSemiclip için kullanmış olduğunuz teamsemiclip eklentisini atmanız gerekmektedir. @! MarsMelow aynı eklentiyi kullanan kişi sma atmış ve çözümünü yazmış, eklentinizi düzenlemeniz gerekmektedir. Konuyu okuyunuz.
KOMTANA yazdı: Cmt May 02, 2020 7:42 am Ömer bey sunucudaki yetkiler gitti. Users ini de filan her yerde var ama sunucuda sıkıntı var.

213.238.173.114

Ve Spect Botlari Gozukmemekte [Sunucuyu Kapat Aç Yaptım ]
Sizin sunucunuzda sorun gözükmemekte.
Yekta Bey İyi Akşamlar Spec Botları hakkında tam bir çözüm yolu ortaya çıktı mı acaba sürekli map değişince amx_addfake 3 yapıyorum da sadece. Bir yolu var da benmi göremedim foruma diye kesin cevap olarak size sormak istedim. İyi akşamlar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

CycL0Ne yazdı: Pzr May 03, 2020 8:34 pm
Yek'-ta yazdı: Cmt May 02, 2020 12:07 pm Spec bot sorunu olanlar oyunda adminlik ile girip konsola amx_addfake 3 yazsınlar botlar gelecek mi baksınlar. Önceki yorumlarda söylemişim.

TeamSemiclip için kullanmış olduğunuz teamsemiclip eklentisini atmanız gerekmektedir. @! MarsMelow aynı eklentiyi kullanan kişi sma atmış ve çözümünü yazmış, eklentinizi düzenlemeniz gerekmektedir. Konuyu okuyunuz.
KOMTANA yazdı: Cmt May 02, 2020 7:42 am Ömer bey sunucudaki yetkiler gitti. Users ini de filan her yerde var ama sunucuda sıkıntı var.

213.238.173.114

Ve Spect Botlari Gozukmemekte [Sunucuyu Kapat Aç Yaptım ]
Sizin sunucunuzda sorun gözükmemekte.
Yekta Bey İyi Akşamlar Spec Botları hakkında tam bir çözüm yolu ortaya çıktı mı acaba sürekli map değişince amx_addfake 3 yapıyorum da sadece. Bir yolu var da benmi göremedim foruma diye kesin cevap olarak size sormak istedim. İyi akşamlar
Spec bot sistemi komple değişiyor. Bugün yarın aktif olacak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala