Amxmodx Origin komutu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1625
Amxmodx Origin komutu
Arkadaşlar get_user_origin set_user_origin ile birisini nasıl yanımıza ışınlarız ctmenüden yanıma ışınlaya baktım fakat tam birşey anlayamadım, örnek olarak kısa bir eklenti yaparmısınız.
Link: | |
Linklerini gizle |
Amxmodx Origin komutu
Kod: Tümünü seç
#include <reapi>
new Float:Konum[3] /// Float tipinde 3 katmanlı bir nesne oluşturduk. [ Katmanlar 1X 2Y 3Z ]
get_entvar(id_yanina_gidilecek_oyuncu,var_origin,Konum) /// Yanına gidilecek oyuncunun konumunu Konum[3] verimize çektik.
set_entvar(id_isinlanacak_oyuncu,var_origin,Konum) /// Isinlanacak oyuncunun konumunu Konum[3] olarak ayarladık.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1625
Amxmodx Origin komutu
Teşekkürler anladım. Birde Konum[2] += 75 olarak ayarlamışsınız buda iç içe girme sorunu olmasın diye mi ?Fatih ~ EjderYa yazdı: Çrş Eki 28, 2020 1:53 pmKod: Tümünü seç
#include <reapi>
new Float:Konum[3] /// Float tipinde 3 katmanlı bir nesne oluşturduk. [ Katmanlar 1X 2Y 3Z ] get_entvar(id_yanina_gidilecek_oyuncu,var_origin,Konum) /// Yanına gidilecek oyuncunun konumunu Konum[3] verimize çektik. set_entvar(id_isinlanacak_oyuncu,var_origin,Konum) /// Isinlanacak oyuncunun konumunu Konum[3] olarak ayarladık.
Linklerini gizle |