ss alma programi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 524
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: xx
ss alma programi
slm değerli forum sakinleri fraps dışında oyun içinde kaliteli ss alma programı varmı oyun dışında sunucu listesinde kendi ipmin doluluk oranı ss nıde alıcak bi program arıyorum yardimci olurmusunuz
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS7.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Leader Gaming
- İletişim:
ss alma programi
Bunun için programa gerek yok.
Steam CS16 veya non-steam CS16 da ekran görüntüsü almanın iki yolu var.
1.Adım : Steam CS16 da ekran görüntüsü almak için steamın kendi ekran görüntüsü ayarı var. Normal ayarı F12 de ayarlı,ama steam ayarlardan istediğin tuşa atarsın. Ekran görüntüsü alıp oyunu kapatınca karşına pencere gelir ve aldığın ekran görüntülerini görürsün.
2.Adım : CS16 ayarlarına girip keyboard kısmına gelince en altta screnshot diye kısım var. Normalde F5 tuşunda ayarlı ama yine istediğin tuşa atarsın. Oyun içinde ekran görüntüsü alınca alınan ekran görüntüsü valve/cstirke klasörüne map ismiyle (jail_leader_king0000) birlikte kaydedilir.
Oyuniçi console’den ss almak içinde snapshot yazman yeterli, yine oyunun kurulu olduğu yere kaydeder.
Steam CS16 veya non-steam CS16 da ekran görüntüsü almanın iki yolu var.
1.Adım : Steam CS16 da ekran görüntüsü almak için steamın kendi ekran görüntüsü ayarı var. Normal ayarı F12 de ayarlı,ama steam ayarlardan istediğin tuşa atarsın. Ekran görüntüsü alıp oyunu kapatınca karşına pencere gelir ve aldığın ekran görüntülerini görürsün.
2.Adım : CS16 ayarlarına girip keyboard kısmına gelince en altta screnshot diye kısım var. Normalde F5 tuşunda ayarlı ama yine istediğin tuşa atarsın. Oyun içinde ekran görüntüsü alınca alınan ekran görüntüsü valve/cstirke klasörüne map ismiyle (jail_leader_king0000) birlikte kaydedilir.
Oyuniçi console’den ss almak içinde snapshot yazman yeterli, yine oyunun kurulu olduğu yere kaydeder.
Linklerini gizle |
-
ss alma programi
@JustR1x malesef nonsteam olarak oynuyorum steam kullanmıyorum
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS7.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Leader Gaming
- İletişim:
ss alma programi
İkinci adım non-steam içinde geçerli, dene istersen bi.WolfsBey yazdı: Pzt Tem 23, 2018 3:50 pm @JustR1x malesef nonsteam olarak oynuyorum steam kullanmıyorum
Linklerini gizle |
-
ss alma programi
@JustR1x 2 ci adimi deniycem birde sunucu listemin doluluk oran ss ni nasil alabilirim
Linklerini gizle |
-
ss alma programi
Siteye gel sunucunu görebildiğin yere gel print screen tuşuna bas klavyeden ve painte ctrl v yap sonra kırpa gel oradan kendi sunucunu kırp kaydet çık.WolfsBey yazdı: Pzt Tem 23, 2018 4:01 pm @JustR1x 2 ci adimi deniycem birde sunucu listemin doluluk oran ss ni nasil alabilirim
Linklerini gizle |
-
ss alma programi
print screen tusu nerde @alpersoylu34 ctrl v yapıyom bısı cıkmıor
Linklerini gizle |
-
ss alma programi
İnsert'in üstünde her klavyede tam ismi farklı,
PrtScr veya SysReq olabilir ismi
PrtScr veya SysReq olabilir ismi
Linklerini gizle |
ss alma programi
Veyatta direkt konsola bind j snapshot yazıp j den direkt cstrike klasöründen resmi alabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
ss alma programi
Print screen tusu nerdemiWolfsBey yazdı: Pzt Tem 23, 2018 4:14 pm print screen tusu nerde @alpersoylu34 ctrl v yapıyom bısı cıkmıor
Linklerini gizle |