Yek-ta düzenli maç atacak olan iplere alt panelden kurulum sağlıyor
Yüklüyor fakat bizim server Jail diye kurmuyor ama biz hem jail hem pro kullanıyoruz haftada maç birimin adam en az 2 kez maç atıyoruz baya rica ettim ama olmaz dedi çünkü bizim server jailmiş jail açık oranı %48 filan %52 pro bugün baktım bu değere
jumple01 yazdı:Pro için level sistemi örnek maximum 600level olucak ve her 2lwl atlamada otomatik +1 hp eklencek oyundan çıksa bile girdiginde devam edecek herkez birbirinin levelini gorebilcek saydan nickin yaninda
Peki böyle bir eklenti sence rank üzerindenmi yürümeli yoksa kendi altyapısı ilemi ?
Ktalko yazdı:Console a xx.cfg veya xx.rc yazıldığı taktirde kick atan bir plugin istiyorum açıkcası. Bunny cfg için değil tüm cfg leri engelleye bilir. Tabii böyle birşey mümkün müdür?
Oyun içerisindekini engelleme ihtimalin var. Fakat oyuna girmeden önce yazanları engellemek çok illaki geçecektir.
Oyun içerisinde olması yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Saldırı cfg leri hemde bütün cfg ler böylelikle engellene bilir.
Alias eklentisini yazarken çok denedim. Sonra Ömer TELLİ çıktı ve dedi ki; "cliente giden komutları göremezsin.", resmen beşinci günün şafağında doğuya bakın hissi yaşadım.
Yek'-ta yazdı:Alias eklentisini yazarken çok denedim. Sonra Ömer TELLİ çıktı ve dedi ki; "cliente giden komutları göremezsin.", resmen beşinci günün şafağında doğuya bakın hissi yaşadım.
Allaha şükür kendi eklentilerimi yapıyorum. Birşey olursa zaten forumda arama kısmından bakıyorum hata ve çözümlerine benim aklıma birşey gelmedi oyun içi ss çekme eklentisinin gidişat yolunu sireye bağlamayı öğretirsen iyi olabilir..
TeamTR yazdı:Allaha şükür kendi eklentilerimi yapıyorum. Birşey olursa zaten forumda arama kısmından bakıyorum hata ve çözümlerine benim aklıma birşey gelmedi oyun içi ss çekme eklentisinin gidişat yolunu sireye bağlamayı öğretirsen iyi olabilir..
TeamTR yazdı:Allaha şükür kendi eklentilerimi yapıyorum. Birşey olursa zaten forumda arama kısmından bakıyorum hata ve çözümlerine benim aklıma birşey gelmedi oyun içi ss çekme eklentisinin gidişat yolunu sireye bağlamayı öğretirsen iyi olabilir..
Sireye derken ?
Telefondayım.. Bir konuda görmüştüm ss eklentisine bakarkarkarken siteye yönlendirilebilir üzerinde çalışıcağım demişsiniz dün pc de iken görmüştüm..