admin ekleyemiyorum
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 14
admin ekleyemiyorum
herkese kolay gelsin. arkadaşlar servere admin ekleyemiyorum. sadece steam id ile kayıt yaptıklarım admin olarak gözüküyor . nick pw şeklinde admin kayıt bölümü yada hızlı users.ini menüsünde yaptığım kayıtlar hiçbir şekilde etkili olmuyor. panelde kayıtlı gözüküyor ama serverde admin değil. çok acil yardıma ihtiyacımız var. yardımını esirgemeyen herkese şimdiden teşşürler ediyoruz. herkese bol fraglar .
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
-
admin ekleyemiyorum
; AMX Mod X pluginsTeamTR yazdı:Plugins.ini nin içini atar mısınız?
csd_guard.amxx
; Admin Base - Always one has to be activated
;admin.amxx ; admin base (required for any admin-related)
admin_sql.amxx ; admin base - SQL version (comment admin.amxx)
; Basic
admincmd.amxx ; basic admin console commands
multilingual.amxx ; Multi-Lingual management
; Menus
menufront.amxx ; front-end for admin menus
cmdmenu.amxx ; command menu (speech, settings)
plmenu.amxx ; players menu (kick, ban, client cmds.)
;telemenu.amxx ; teleport menu (Fun Module required!)
mapsmenu.amxx ; maps menu (vote, changelevel)
; Chat / Messages
antiflood.amxx ; prevent clients from chat-flooding the server
adminchat.amxx ; console chat commands
scrollmsg.amxx ; displays a scrolling message
imessage.amxx ; displays information messages
adminvote.amxx ; vote commands
; Map related
nextmap.amxx ; displays next map in mapcycle
mapchooser.amxx ; allows to vote for next map
timeleft.amxx ; displays time left on map
; Configuration
pausecfg.amxx ; allows to pause and unpause some plugins
statscfg.amxx ; allows to manage stats plugins via menu and commands
; Counter-Strike
restmenu.amxx ; restrict weapons menu
statsx.amxx ; stats on death or round end (CSX Module required!)
;miscstats.amxx ; bunch of events announcement for Counter-Strike
;stats_logging.amxx ; weapons stats logging (CSX Module required!)
; Enable to use AMX Mod plugins
;amxmod_compat.amxx ; AMX Mod backwards compatibility layer
;csduragi pluginleri
amx_gag.amxx ; GAG eklentisi
; Custom - Add 3rd party plugins here
mapconfigx.amxx
csd_gamemenu.amxx ; [ gamemenü - girişte server ismini yazar ]
;csd_pubbotv2.amxx ; PubBot eklentisi, /slay /slap gibi kısayollar
csd_reklamengel.amxx ; reklam engelleme [kaldırmayınız]
iChat_2.3.3.amxx ; yeşil yazı
Linklerini gizle |
-
admin ekleyemiyorum
Merhabalar, users.ini kapalı SQL den yazdıklarınız çalışmalı ama olmuyor dediniz Öner'im SQL(Admin ve slotluk ekle)den adminlik ekleyin konsola (panel konsolu) amx_reloadsadmin di sanırım bunu yazın sonra olmaz ise map değişin yine olmazsa Serveri aç kapa yapın olmazsa yazın.
Linklerini gizle |
-
admin ekleyemiyorum
dediğiniz herşeyi denedim ama olmuyor. steam id ile kayıt yaptığımda oyuncu sv den çıkmadan sadece sunucu resetlemeyle oyuncuya yetki veriyor o konuda hiç sıkıntı yok . ama kullanıcı ve pw kesinlikle her yolu defalarca denedim olmadı. acaba tag için kullandığımız # işaretimi sorun yapar diye tek kelimelik isimle bile denedim yine olmadı.TeamTR yazdı:Merhabalar, users.ini kapalı SQL den yazdıklarınız çalışmalı ama olmuyor dediniz Öner'im SQL(Admin ve slotluk ekle)den adminlik ekleyin konsola (panel konsolu) amx_reloadsadmin di sanırım bunu yazın sonra olmaz ise map değişin yine olmazsa Serveri aç kapa yapın olmazsa yazın.
Linklerini gizle |
-
admin ekleyemiyorum
Aslında evet o sorun yapıyor diye biliyorum başka çözüm bilmiyorum yetkililer bakar Ömer bey müsait olunca (bayramdan sonra) kontrol eder her halde olmadı Serveri sıfırlarsınız.
Linklerini gizle |
-
admin ekleyemiyorum
serveri sıfırlamam çok sıkıntı olur çünkü şöyle bir durum var ben hemen hemen her sunucuda yoneticilik yaptım ama bu kadar karışık bi panel ilk defa gördüm neyin nerde olduğunu bulmak çok zor ve mesele şu ki atıyorum admin yeşil yazma icheat.2.02.amx diye yazılı benim pluginste ama yuklu olan icehat 0.03 sürümü. bu yüzden aktif gözüküyor ama çalışmıyor. bu nasıl bi saçmalık yüz kere okuyorum plugin açık gözüküyor önündeki ; noktalı virgül kaldırılmış duruyor ama çalışmıyor sonra forumdan bakıp sürüm numarasını yani 0.2 yi 0.3 yaptım ozaman çalıştı. aynı şekilde el başındaki mermi doldurma pluginide yani iki gün oldu sv açalı ve ben bu basit şeyleri iki günde aşabildim tamamen bi rezalet. ve şuan admin şapkası çalışmıyor açık gözüküyor ama çalışmıyor. günlerdir burda sv boşa düşsün alalım diye bekliyoruz düzgün bi şekilde neden teslim edilmiyor. şimdi bide bayram tatili girdi araya. kime derdimizi anlatalım. okadar emek veriyoruz uğraşıyoruz işimizden gücümüzden yontuyoruz karşılığı bumudur. sabah 7de işe gidecem bayram tatilim bile yok. kusura bakmayın zamanınızı aldım. teşekkür ederim sizide yorduk. hayırlı geceler hocam.TeamTR yazdı:Aslında evet o sorun yapıyor diye biliyorum başka çözüm bilmiyorum yetkililer bakar Ömer bey müsait olunca (bayramdan sonra) kontrol eder her halde olmadı Serveri sıfırlarsınız.
Linklerini gizle |
-
admin ekleyemiyorum
Efendim sizide anlıyorum biz csdurağı Server sahipleri olarak hazırı sevmiyoruz sorun şu forumda herkes mod kurarken ayar çekerken zorlanıyor ama bu ayarı ben yaptım ben kurdum sevinci var oyt herşeyi hazır veriyor biz buna karşıyız ama csdurağıda Yen'i panele geçicek merak etmeyin o kadar zor değil aslında ilk defa görenlere zor geliyorshox yazdı:serveri sıfırlamam çok sıkıntı olur çünkü şöyle bir durum var ben hemen hemen her sunucuda yoneticilik yaptım ama bu kadar karışık bi panel ilk defa gördüm neyin nerde olduğunu bulmak çok zor ve mesele şu ki atıyorum admin yeşil yazma icheat.2.02.amx diye yazılı benim pluginste ama yuklu olan icehat 0.03 sürümü. bu yüzden aktif gözüküyor ama çalışmıyor. bu nasıl bi saçmalık yüz kere okuyorum plugin açık gözüküyor önündeki ; noktalı virgül kaldırılmış duruyor ama çalışmıyor sonra forumdan bakıp sürüm numarasını yani 0.2 yi 0.3 yaptım ozaman çalıştı. aynı şekilde el başındaki mermi doldurma pluginide yani iki gün oldu sv açalı ve ben bu basit şeyleri iki günde aşabildim tamamen bi rezalet. ve şuan admin şapkası çalışmıyor açık gözüküyor ama çalışmıyor. günlerdir burda sv boşa düşsün alalım diye bekliyoruz düzgün bi şekilde neden teslim edilmiyor. şimdi bide bayram tatili girdi araya. kime derdimizi anlatalım. okadar emek veriyoruz uğraşıyoruz işimizden gücümüzden yontuyoruz karşılığı bumudur. sabah 7de işe gidecem bayram tatilim bile yok. kusura bakmayın zamanınızı aldım. teşekkür ederim sizide yorduk. hayırlı geceler hocam.TeamTR yazdı:Aslında evet o sorun yapıyor diye biliyorum başka çözüm bilmiyorum yetkililer bakar Ömer bey müsait olunca (bayramdan sonra) kontrol eder her halde olmadı Serveri sıfırlarsınız.
Linklerini gizle |
admin ekleyemiyorum
Yetkiyi yazin client consolundan (yetkili) amx_who yazin yetki verdiginiz kiside z yetkisi varmi yokmu kontrol edin.
Linklerini gizle |