Adama uzunluk farketmeden ne kadar uzaktan olursa olsun mausunu (aimini) adamın üstüne getirdikten sonra bıçakla vurursan adam hasar yiyor.Böylece t takımı beni çok uzaklardan bıçakla vurup duruyor kimin vurduğunuda anlıyamıyorum ki oyun oynatırken birden bıçak yiyorum
Adama çok uzaktan vurabilme bugu
Moderatör: Moderatörler
-
UnyeSpor
Konu Sahibi - Mesajlar: 9
Arkadaşlar jail serverım var bütün pluginleri hazır ama bir bugla karşılaştım;
Adama uzunluk farketmeden ne kadar uzaktan olursa olsun mausunu (aimini) adamın üstüne getirdikten sonra bıçakla vurursan adam hasar yiyor.Böylece t takımı beni çok uzaklardan bıçakla vurup duruyor kimin vurduğunuda anlıyamıyorum ki oyun oynatırken birden bıçak yiyorum
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
ulyoS
Merhabalar, kullandığınız sekmeme eklentisini kaldırıp tekrar deneyiniz. Düzeltilmemiş sekmeme eklentilerinde genelde bu olay meydana geliyor. eklenti-istekleri/mermi-sekmeme-fix-t10485.html konuya bakarsanız en aşağıda bir eklenti vermiştim o çalışıyor olması gerekmekte.
| Linklerini gizle |
-
Colditz
Mermi sekmeme eklentisi;
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
#include <reapi>
public plugin_init()
{
RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_PreThink, "CBasePlayer_PreThink")
}
public CBasePlayer_PreThink(id)
{
if(!is_user_alive(id)) return HC_CONTINUE
set_entvar(id, var_punchangle, { 0.0, 0.0, 0.0 })
return HC_CONTINUE
}
| Linklerini gizle |