özelden mesaj atarmısınız. birşey denemek istiyorumda.CycL0Ne yazdı: Pzt Haz 08, 2020 11:40 pm O kadar tahrik ediyor ki ne yaparsak yapalım durduramıyoruz gerçekten bu kişiye bir yaptırım yapılmali yani csduragi için oldukça önemli olduğunu düşünüyorum çünkü başka serverlarada böyle şeyler olabilir
Adam Ne ban Ne Gag Yiyor
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: LasTShoT | Clan
- İletişim:
Adam Ne ban Ne Gag Yiyor
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Adam Ne ban Ne Gag Yiyor
Daha önce Vac Ban konusunu açmıştım. CS durağında ban yiyip servera tekrar elini kolunu sallaya sallaya geleceğine inanlar EXPENDABLES'e giremiyor. Modem de resetlese Steam ID de değiştirse giremiyor.
Onun oyuna girme çabalarını bizim serverda takılan arkadaşlar görmüştür. Vac Ban eklentisini paylaşmayı teklif ettim herkes kendi serverimizi biz koruruz dedi.
İyi korumalar
Onun oyuna girme çabalarını bizim serverda takılan arkadaşlar görmüştür. Vac Ban eklentisini paylaşmayı teklif ettim herkes kendi serverimizi biz koruruz dedi.
İyi korumalar
Linklerini gizle |
Adam Ne ban Ne Gag Yiyor
Oyunda 3 çeşit ban sistemi var.vagnessi yazdı: Sal Haz 09, 2020 9:49 am Daha önce Vac Ban konusunu açmıştım. CS durağında ban yiyip servera tekrar elini kolunu sallaya sallaya geleceğine inanlar EXPENDABLES'e giremiyor. Modem de resetlese Steam ID de değiştirse giremiyor.
İyi korumalar
-IP Ban
-AuthID Ban (SteamID)
-Setinfo Ban
Vac ban dediğin steamin kendi uygulamış olduğu bir koruma sistemi ve bir tek Steam oyuncuları kapsıyor.
UzaBAN sistemi hem IP hemde AuthID yani amx_ban ve amx_banip komutlarının aynı anda uygulanması. Setinfo banı herkes kullanmıyor ama bahsetmiş olduğumuz bu hile sistemini kullanan kişiler setinfo işlemiyor zaten.
Sendeki VAC ban dediğin olay ne? Bazı kişilerde gördüm ini dosyasına AuthID yazdırıp hali hazırda olan ban sistemini ini üzerinden işlettirmek.
Benim bu AuthID değiştirenler için farklı bir algoritmam var, ban sistemi yerine algılama sistemi. Ama vaktim yok, sistemi de yazdım sorunsuz çalışıyor fakat bir noktada atlama yaptığım için ona bakmam lazım.
Linklerini gizle |
-
Adam Ne ban Ne Gag Yiyor
belki aynı eklentiden bahsediyoruz üstad. Steam non Steam farklı sağlayıcı ferketmeksizin ban yiyor oyuncu ve hiçbir şekilde giremiyor servera. sistem bandan çok dediğiniz gibi oyuncuyu algılama ip ve ya steam idsini tanıdık görünce servera sokmuyor. allias tarayıcı gibi düşünelim
Linklerini gizle |
-
-
Adam Ne ban Ne Gag Yiyor
O unban hilecilerini ip yada herhangi bir şekilde banlaman zor. Bu yüzden sana mdb ban sistemini kullanmanı öneririm. Internette bulabilirsiniz. Bu plugin giren oyunculara özel mID oluşturuyor ve bir şekilde o hileciler mID degistiremiyorlar. Bu sayede hileleri de bir ise yaramıyor. Plugin açık kaynaklı değil bu arada ve ingilizce/sırpça. Bu arada default ban pluginlerini kaldırmayı unutma. Işe yarayıp yaramadığını yazarsın.
Linklerini gizle |
-
Adam Ne ban Ne Gag Yiyor
Csdurağına amxx yüklenmiyor ki?Snake. yazdı: Sal Haz 09, 2020 10:17 pm O unban hilecilerini ip yada herhangi bir şekilde banlaman zor. Bu yüzden sana mdb ban sistemini kullanmanı öneririm. Internette bulabilirsiniz. Bu plugin giren oyunculara özel mID oluşturuyor ve bir şekilde o hileciler mID degistiremiyorlar. Bu sayede hileleri de bir ise yaramıyor. Plugin açık kaynaklı değil bu arada ve ingilizce/sırpça. Bu arada default ban pluginlerini kaldırmayı unutma. Işe yarayıp yaramadığını yazarsın.
Linklerini gizle |