instagram hesap sorunu acil
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2480
ACİL
dostlar dostum olan ünlü birinin instagram hesabı çalındı hesap mavi tikli olduğu için isim değişemiyor herşeyi silmiş hesabı almış bunu nası geri alırız yardımcı olucak varsa mutlu olurum parayla bu işi yapanlar varmı bilmiyorum bulamadım varsada onada razıyım çok acil işlem yapılması lazım hesabın maili telefonu bizde fakat adam gidip almış hesabı
dostlar dostum olan ünlü birinin instagram hesabı çalındı hesap mavi tikli olduğu için isim değişemiyor herşeyi silmiş hesabı almış bunu nası geri alırız yardımcı olucak varsa mutlu olurum parayla bu işi yapanlar varmı bilmiyorum bulamadım varsada onada razıyım çok acil işlem yapılması lazım hesabın maili telefonu bizde fakat adam gidip almış hesabı
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Maili sizde ise Şifremi unuttum yapın Şifreyi maile gönderiyor.
Linklerini gizle |
-
denedım bunu zaten şu hata veriyorDragan Ratkoviç yazdı: Prş Oca 03, 2019 7:59 pm Maili sizde ise Şifremi unuttum yapın Şifreyi maile gönderiyor.
Üzgünüz, şifreni yenilemen için sana bir bağlantı gönderemiyoruz. Lütfen yardım için Instagram'la iletişime geç.
Linklerini gizle |
-
Instagram destek forumu yokmu oradan daha hızlı ve net bir çözüm alabilirsin.serkan ebcin yazdı: Prş Oca 03, 2019 8:04 pmdenedım bunu zaten şu hata veriyorDragan Ratkoviç yazdı: Prş Oca 03, 2019 7:59 pm Maili sizde ise Şifremi unuttum yapın Şifreyi maile gönderiyor.
Üzgünüz, şifreni yenilemen için sana bir bağlantı gönderemiyoruz. Lütfen yardım için Instagram'la iletişime geç.
Linklerini gizle |
-
dostum yok öyle bir forum mail attım zaten ekstra bi yardım istediğim için buraya yazdım yardım edemiceksen meşgul etme lütfenDragan Ratkoviç yazdı: Prş Oca 03, 2019 8:06 pmInstagram destek forumu yokmu oradan daha hızlı ve net bir çözüm alabilirsin.serkan ebcin yazdı: Prş Oca 03, 2019 8:04 pmdenedım bunu zaten şu hata veriyorDragan Ratkoviç yazdı: Prş Oca 03, 2019 7:59 pm Maili sizde ise Şifremi unuttum yapın Şifreyi maile gönderiyor.
Linklerini gizle |
-
Yardım edebilecek birşey yok ki, mavi tikli hesabı çalmak imkansız denilebilecek kadar zor, tek teselliniz mavi tik olduğu için hesabı er yada geç geri alabilmeniz olur.serkan ebcin yazdı: Prş Oca 03, 2019 8:18 pmdostum yok öyle bir forum mail attım zaten ekstra bi yardım istediğim için buraya yazdım yardım edemiceksen meşgul etme lütfenDragan Ratkoviç yazdı: Prş Oca 03, 2019 8:06 pmInstagram destek forumu yokmu oradan daha hızlı ve net bir çözüm alabilirsin.serkan ebcin yazdı: Prş Oca 03, 2019 8:04 pm
denedım bunu zaten şu hata veriyor
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
Mail attiysan Serkan tek yapman gereken beklemek.
Şifre yenileme baglantisi gonderilemiyor sorunu ise 1 veya 2, 3 saat arasinda düzelmekte max 1 gün.
Şifre yenileme baglantisi gonderilemiyor sorunu ise 1 veya 2, 3 saat arasinda düzelmekte max 1 gün.
Linklerini gizle |
-
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
https://wmaraci.com gibi wm forumlarında hesabın varsa veya tanıdığının hesabı, ordan verim alman daha hızlı olacaktır.
Linklerini gizle |