Ben Gsm de Çalışıyom Şimdi Eğer şuanlık Maddi durum kötü ise tavsiye ederım idaretten.Ama öncelikle garantide çok sorun yaşarsın
alacaksan gm 8 düz al performans görürsün yada o fiyata halk arasında orjinal kaçak denen ithalat yoluyle yurt içine getirilen Huwai Y7 prime Y6 prime Y5 prime modellerını bak tavsiye ederim şuan piyasada baya satıldı henuz bir teknik arızalarını gormedım gelecekte görmeyiz bence
Dragan Ratkoviç yazdı: Cum Oca 18, 2019 10:24 pm
Tavsiye etmem Samsung A9 ve Sony gibi markaları tercih etmeni öneririm. Uzun ömürlü istiyorsan kesinlikle Sony.
Öncelikle Sony uzun ömğrlü telefon olabilir ama piyasadan silindi Teknis Destek konusunda sıkıntı çeker A9 2018 de Baya Yakar cebi D
Ama genede Sony Oyunda ve kamerada performanslı ama çok ısnıyor çoğu modelı de senı Bataryada 1 gün götürmez
Tavsiye etmem Samsung A9 ve Sony gibi markaları tercih etmeni öneririm. Uzun ömürlü istiyorsan kesinlikle Sony.
Fazla butcem yok kardeşim A9 alacak kadar zengin değilim kusura bakma...
satrasaman yazdı: Cum Oca 18, 2019 10:22 pm
Ben Gsm de Çalışıyom Şimdi Eğer şuanlık Maddi durum kötü ise tavsiye ederım idaretten.Ama öncelikle garantide çok sorun yaşarsın
alacaksan gm 8 düz al performans görürsün yada o fiyata halk arasında orjinal kaçak denen ithalat yoluyle yurt içine getirilen Huwai Y7 prime Y6 prime Y5 prime modellerını bak tavsiye ederim şuan piyasada baya satıldı henuz bir teknik arızalarını gormedım gelecekte görmeyiz bence
Shooter Huwai Y serisi Bak Sana Tavsıyem Y7 Y6 Y5 bak fiyatlarda biraz oynama var genede istersen dolar kuru olarak fiyat atarım
Shooter Huwai Y serisi Bak Sana Tavsıyem Y7 Y6 Y5 bak fiyatlarda biraz oynama var genede istersen dolar kuru olarak fiyat atarım
gm8 go cihazini aldım suanda kullanan varmı nasıl diye soruyorum zaten cihazi ben kullanmıyıcam peder kullanıcak bende nova smart var huawei
satrasaman yazdı: Cum Oca 18, 2019 10:22 pm
Garantide ne gibi sorun yaşanır acaba ?
Bir Kaç kez müşteri telefonu gonderdık sürekli Bize Garanti dışı yada kullanıcı hatası dıye gonderdı Ama Haklıydık Telefon batarya ömrü gitmişti Telefonu bir kez bile açsan garanti gg olur o yuzden Kaçak telefon tavsıye ederım fazla para vermenın Manası yok Bide şu var Pasasaport kaydı harç bedeli 850 tl olmuş o bile ayrı mesele