Başka sorun varsa sor abi sıkıntı yok Sadece gecelerı evdeyım de
Telefonu mediamarkt'ın orda kontrol ederken lag yoktuda acayım bi kontrol edewyim dedim eve gelince laglar kendini belli etti jbl kulaklık almıştım kasadaki çalışan 14 gün icinde kosulsuz iade edebilirsin demişti bundada sorun cıkacagını zannetmiyorum hayırlısıyla yarın y6 2018'i alıcaz bakalım.
Abi ben bişi sorcam Bana Furien mod paket atabılırmısın yada Zm paket ?
Konu dışına cıkmayalım ama yanıtlıyayım yanıtını...
Furien forumda mevcuttu ama zm olarak escapemi yoksa plaguemi ?
ShooTeR yazdı: Cmt Oca 19, 2019 12:20 am
Telefonu mediamarkt'ın orda kontrol ederken lag yoktuda acayım bi kontrol edewyim dedim eve gelince laglar kendini belli etti jbl kulaklık almıştım kasadaki çalışan 14 gün icinde kosulsuz iade edebilirsin demişti bundada sorun cıkacagını zannetmiyorum hayırlısıyla yarın y6 2018'i alıcaz bakalım.
Abi ben bişi sorcam Bana Furien mod paket atabılırmısın yada Zm paket ?
Abi Hatta sadece dondurucu Bomba atsanda olur canın saolsun
ShooTeR yazdı: Cmt Oca 19, 2019 12:28 am
Abi Hatta sadece dondurucu Bomba atsanda olur canın saolsun
Dragan Ratkoviç yazdı: Cum Oca 18, 2019 10:24 pm
Tavsiye etmem Samsung A9 ve Sony gibi markaları tercih etmeni öneririm. Uzun ömürlü istiyorsan kesinlikle Sony.
Sony'mi telefon berbat birkere kullandik elimizde çok isiniyor kirmadan zor kullanip sattim.
Gm8 e gg demen cok iyi olmus kullaninca anlarsin cok kasma yapiyor telefon hizli sarj var mi bilmiyorum ama nerdeyse 5 kerede 1 sarja takiyorsun 100 gosteriyor 5 dakka sonra hop 20 ,25 ama peder kullancak diyorsan ondada parmak izi okuyucusu var oyunlarla arasi iyi degil ise kullansin derim adam ya face girer ya da haber okur.
İlyas ERTEKİN yazdı: Cmt Oca 19, 2019 9:32 am
Gm8 e gg demen cok iyi olmus kullaninca anlarsin cok kasma yapiyor telefon hizli sarj var mi bilmiyorum ama nerdeyse 5 kerede 1 sarja takiyorsun 100 gosteriyor 5 dakka sonra hop 20 ,25 ama peder kullancak diyorsan ondada parmak izi okuyucusu var oyunlarla arasi iyi degil ise kullansin derim adam ya face girer ya da haber okur.
Mediatek islemciler iyi olmuyor ben mediatek islemci oldugunu gorsem zaten almazdim yazmamislar oraya iste
Ben j7 prime kullanıyorum parmak izi felan herşey güzel ama kamera ve hafıza kötü. Huawei p20 lite almayı düşündüm 64 gb hafıza 4 gb ram telefonuna 2500 tl lik telefon önermesini istedim casper via a3 plus önerdi 64 gb hafıza 6 gb ram bence çok iyi ama casper in genel durumu nasıl sizce