Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Format atmadan düzeltme hk.

Bilgisayar ve mobil cihazlar , internet alemi ve her türlü teknolojik aletler hakkında konular

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Poseidon* »

Merhabalar, bir çok foruma baktım ama kimse bir şey dememiş. Ben format atmadan düzgün bir şekilde bu bilgisayarın kasmasını yavşalmasını önlemek istiyorum, 1, 1.5 yıldır format atılmadı ve artık yavaşlmaya virüs deposu haline gelmeye başladı kullandığım programları virüs diye algıladığından hep kapalı tutuyorum Anti-Virüs'ü ne yaparım da düzgün bir şekle format atmadan sokabilirim kasmasın düzgün dursun oyunlardaki fpsim ilk zamanlarda ki gibi olsun vb?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Sherkeys`

Mesaj gönderen Sherkeys` »

Poseidon* yazdı: Cum May 25, 2018 6:58 pm Merhabalar, bir çok foruma baktım ama kimse bir şey dememiş. Ben format atmadan düzgün bir şekilde bu bilgisayarın kasmasını yavşalmasını önlemek istiyorum, 1, 1.5 yıldır format atılmadı ve artık yavaşlmaya virüs deposu haline gelmeye başladı kullandığım programları virüs diye algıladığından hep kapalı tutuyorum Anti-Virüs'ü ne yaparım da düzgün bir şekle format atmadan sokabilirim kasmasın düzgün dursun oyunlardaki fpsim ilk zamanlarda ki gibi olsun vb?
Aynı sorun bendede var

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

vanessaaa

Mesaj gönderen vanessaaa »

bu sorunun tek ilacı benim .d format atmadan tüm herşeyi iyileştiririm

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

win 10 kullanıyorsan defenderi safdışı bırakarak bir nebze kasmayı arkaplana atabilirsin.
Buda tabi virüslere karşı açık bir bilgisayar haline getirir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

vanessaaa

onlara gerek yok önce windows kayıt defterini temizliycem bir programla tüm driverlarını iyileştirirek güncelleyerek daha iyi perfonmans almanı saglıycak ve msconfig ayarlarını düzenliycem gerisinide süpriz kalsın artık .d .d

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Vannessacım TS ortamını bıraktım çünkü her gelişimde biri bana vuruyor ama ts33 e geliyorum şimdi canısı gel halledelim sinir krizi geçiriyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

vanessaaa

coluk cocugun yanına gitme sende kral .d

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Çoluk çocuğun yanına gitme diyorsun da çağırıyorlar işte abi gel takılalım diye oradan sevmeyen çıkıyor çaktırmadan geçiriyor. Geldim çeksene.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Windows 10 kullanmıyor isen format at Windows 10'a geçiş yap.
Windows 10 kullanıyor isen Eset 11 yükle tarama yaptır. Windows içi dosyaları karantinaya alıp öyle kullanılmasını sağlıyor. Tabii eğer ki şahsi dosyalarında virüs var ise hiç acımadan siliyor.
Anti virüs olmadan bilgisayar kullanır isen daha çok ah çekersin. As bilgisayarım donanımsal bir sorun sebebi ile şuan kullanamıyorum. Onu aldığım ilk günden beri hiç format atmadan 3 sene kullandım. Şuan 5 senelik intel pentium işlemcili 4 gb ram içinde ekran kartı olmayan bir dizüstü ile takılıyorum. 1 sene windows 8 kullandım, windows 10'a geçtiğimden beri de hiç format atmadım.
8 sene olacak Eset kullanıyorum(Dizüstümden önce bir dizüstü bilgisayarım daha oldu, onunda ekran kartını yakmıştım sonra çöp oldu). Anti virüs programı bilgisayarı kastırıyor diyenlerin bilgisayarı benim dizüstümden daha çok kasıyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Yek'-ta yazdı: Cmt May 26, 2018 2:35 am Windows 10 kullanmıyor isen format at Windows 10'a geçiş yap.
Windows 10 kullanıyor isen Eset 11 yükle tarama yaptır. Windows içi dosyaları karantinaya alıp öyle kullanılmasını sağlıyor. Tabii eğer ki şahsi dosyalarında virüs var ise hiç acımadan siliyor.
Anti virüs olmadan bilgisayar kullanır isen daha çok ah çekersin. As bilgisayarım donanımsal bir sorun sebebi ile şuan kullanamıyorum. Onu aldığım ilk günden beri hiç format atmadan 3 sene kullandım. Şuan 5 senelik intel pentium işlemcili 4 gb ram içinde ekran kartı olmayan bir dizüstü ile takılıyorum. 1 sene windows 8 kullandım, windows 10'a geçtiğimden beri de hiç format atmadım.
8 sene olacak Eset kullanıyorum(Dizüstümden önce bir dizüstü bilgisayarım daha oldu, onunda ekran kartını yakmıştım sonra çöp oldu). Anti virüs programı bilgisayarı kastırıyor diyenlerin bilgisayarı benim dizüstümden daha çok kasıyor.
Oğuzun yaptığı şeyler pek fayda etmez ise ben de gidip format attırabilirim veya atabilirim, sıfırdan başlamak her zaman için iyidir. Bakalım teşekkürler yorumun için.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala