Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Format atmadan düzeltme hk.

Bilgisayar ve mobil cihazlar , internet alemi ve her türlü teknolojik aletler hakkında konular

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

vanessaaa

Mesaj gönderen vanessaaa »

Yek'-ta yazdı: Cmt May 26, 2018 2:35 am Windows 10 kullanmıyor isen format at Windows 10'a geçiş yap.
Windows 10 kullanıyor isen Eset 11 yükle tarama yaptır. Windows içi dosyaları karantinaya alıp öyle kullanılmasını sağlıyor. Tabii eğer ki şahsi dosyalarında virüs var ise hiç acımadan siliyor.
Anti virüs olmadan bilgisayar kullanır isen daha çok ah çekersin. As bilgisayarım donanımsal bir sorun sebebi ile şuan kullanamıyorum. Onu aldığım ilk günden beri hiç format atmadan 3 sene kullandım. Şuan 5 senelik intel pentium işlemcili 4 gb ram içinde ekran kartı olmayan bir dizüstü ile takılıyorum. 1 sene windows 8 kullandım, windows 10'a geçtiğimden beri de hiç format atmadım.
8 sene olacak Eset kullanıyorum(Dizüstümden önce bir dizüstü bilgisayarım daha oldu, onunda ekran kartını yakmıştım sonra çöp oldu). Anti virüs programı bilgisayarı kastırıyor diyenlerin bilgisayarı benim dizüstümden daha çok kasıyor.
:D windows 10 da antivirus programına gerek yok kendi defender programı yetiyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Poseidon* »

@vanessaaa Teşekkürler, gözle görülür bir fark oldu sayesinde. CS 1.6 da jailde 100 fps altına düşüyorken şuan 200 fps altına düşmüyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

vanessaaa

Mesaj gönderen vanessaaa »

Poseidon* yazdı: Cmt May 26, 2018 1:51 pm @vanessaaa Teşekkürler, gözle görülür bir fark oldu sayesinde. CS 1.6 da jailde 100 fps altına düşüyorken şuan 200 fps altına düşmüyor.
herkeze yapmam kardeşim ince ayarlar var .d rica ederim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala