2 - 3 aydır kullandığımda ; deneme olarak açtığım sunucu ; Gerçekten bunu bilen varsa baktım netten bişey bulamadım

Moderatör: Moderatörler
Link: | |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
estağfurullah hocam geceleri de burda nöbet tutanTaha Demirbaş yazdı: Sal Nis 24, 2018 12:20 pm Dc hakkında pek bir bilgim yok. Yardım edemeyeceğim.(Her konuya bakmıyorsun diyenlere gelsin. Her konuya boş yorum atmaktan iyidir.)
Linklerini gizle |
Son birkac gundur depardasin TahaTaha Demirbaş yazdı: Sal Nis 24, 2018 12:20 pm Dc hakkında pek bir bilgim yok. Yardım edemeyeceğim.(Her konuya bakmıyorsun diyenlere gelsin. Her konuya boş yorum atmaktan iyidir.)
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Kardeşim foruma yeni üye olmuş olabilirsin tamam ancak eski konuları hortlatacağına yeni konu açabilirsin.yvzarda yazdı: Sal Ağu 11, 2020 11:38 am aynı sorun bendede var sizde böyle boş yorum yapcağınıza bi cvp verseydiniz keşke
Linklerini gizle |
Dostum eskimiş boş bir konu zor bir cevabı yok 2 sene önce internetten araştırınca bulunmayan şuan bulunabilen bir çözüm fazla atara gerek yok paşam benceyvzarda yazdı: Sal Ağu 11, 2020 11:38 am aynı sorun bendede var sizde böyle boş yorum yapcağınıza bi cvp verseydiniz keşke
Linklerini gizle |