hatalar : //cstrike/addons/amxmodx/scripting/özeljbmenuu.sma(1522) : error 017: undefined symbol "read_a"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/özeljbmenuu.sma(1522) : error 088: number of arguments does not match definition
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/özeljbmenuu.sma(1522 -- 1524) : error 088: number of arguments does not match definition
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/özeljbmenuu.sma(1522 -- 1524) : fatal error 107: too many error messages on one line
Compilation aborted.
4 Errors.
Done.
bakabilirmisiniz hatalara
jbmenu hata
Moderatör: Moderatörler
-
rekorbende1
Konu Sahibi - Mesajlar: 960
jbmenu hata
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
semihkerim31
- Server Ip/DNS: cs236.csduragi.com
- Clan İsmi: Turkish Army
- İletişim:
jbmenu hata
read_args(say, charsmax(say))
olmasi gereken yerde neden
read_a- Saltanat - s(say, charsmax(say))
yaziyor
:D:D
reklam koymak isterken yanlis birsey yapmisin galiba
bi dene bakalim
renkli_yazi(id,"!n[!t%s!n] !nYeni Bakiyeniz !t= %i",TAG),g_jbpacks[id]
Tagi ) ile birbirine girmis
olmasi gereken yerde neden
read_a- Saltanat - s(say, charsmax(say))
yaziyor
reklam koymak isterken yanlis birsey yapmisin galiba
renkli_yazi(id,"!n[!t%s!n] !nYeni Bakiyeniz !t= %i",TAG),g_jbpacks[id]
Tagi ) ile birbirine girmis
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
rekorbende1
Konu Sahibi - Mesajlar: 960
-
semihkerim31
- Server Ip/DNS: cs236.csduragi.com
- Clan İsmi: Turkish Army
- İletişim:
jbmenu hata
ne demek
nasil yaptigimi soyliyim
renkli yazinin diyer renkli yazilarla farki ney diye bir baktim ) eksik oldugunu gordum. ve sonuna ) ekledim
amxstudio pawn araciligiyla toolsa basip indentere bastim bu sayede loose hatalarini cozdum
read_a- Saltanat - s(say, charsmax(say)) yazan yerde -saltanat- diye bir kod olamaz zaten baktigimda newlerde felan -saltanat- goremedim ve bozuk diye teshisi yapistirdim. ardindan biraz benim pcde yuklu olan jbmenulerde arastirma yapip kodun normal halini buldum bu ;
kod olmasaydi eror devam ederdi
renkli yazinin diyer renkli yazilarla farki ney diye bir baktim ) eksik oldugunu gordum. ve sonuna ) ekledim
amxstudio pawn araciligiyla toolsa basip indentere bastim bu sayede loose hatalarini cozdum
read_a- Saltanat - s(say, charsmax(say)) yazan yerde -saltanat- diye bir kod olamaz zaten baktigimda newlerde felan -saltanat- goremedim ve bozuk diye teshisi yapistirdim. ardindan biraz benim pcde yuklu olan jbmenulerde arastirma yapip kodun normal halini buldum bu ;
kod olmasaydi eror devam ederdi
| Linklerini gizle |