Forum Hesabim
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 14
Forum Hesabim
Selamun Aleykum
Pc ye format attirdim.Sonra foruma girmeye calistim hesap ismi ve sifre dogru oldugune eminim fakat ne yaptiysam girmedi.Hatta mobilde giris yap deyince girerdi hemen fakat yine hesaba girmedi hata verdi.
Ne yaptiysam hesaba giremiyorum.Face adreslerine mesaj attim cevap yok.onay kodu gondericem fakat e posta eski idi silindi kullanim disi bi yardim edermisiniz.
[@Bilinmeyen Etiket]
Pc ye format attirdim.Sonra foruma girmeye calistim hesap ismi ve sifre dogru oldugune eminim fakat ne yaptiysam girmedi.Hatta mobilde giris yap deyince girerdi hemen fakat yine hesaba girmedi hata verdi.
Ne yaptiysam hesaba giremiyorum.Face adreslerine mesaj attim cevap yok.onay kodu gondericem fakat e posta eski idi silindi kullanim disi bi yardim edermisiniz.
[@Bilinmeyen Etiket]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Forum Hesabim
Halla Halla? nasıl olduki ? ben çıkış yapmıyorum tabi hesabımdan ki doğru yazdığınıza eminmisiniz?
Linklerini gizle |
-
-
-
Forum Hesabim
Cok garip zaten bunun icin omer telli yi etiketledim insallah yardim ederler.
Linklerini gizle |
-
-
-
Forum Hesabim
keşke chromeye kayıt etseydin örn. ben pcyi formatladıgımda tüm şifrelerim geri geliyor kayıtlı olduğu için sorun olmuyor
Linklerini gizle |
-
Forum Hesabim
Hacı anlam veremediğim noktada oserkan ebcin yazdı:keşke chromeye kayıt etseydin örn. ben pcyi formatladıgımda tüm şifrelerim geri geliyor kayıtlı olduğu için sorun olmuyor

Linklerini gizle |
-