Selamın Aleykum Arkadaşlar Ben kendim serverimde amx_süper.amxx eklentisi kullanıyorum Weapon Yetkisini o Yetkisinden Rcon Yetkisine aldım O yetkisine sadece amx_weapon 160 aktif ettik Ama Eklentide Soyle Bi hata var Ben Weapon Ceksemde weapon gelmedıgıne Ragmen Saydan Yazı Gecmekte Bu Sma Dosyasından Weapon Cekince Say Yazı Atmayı Kaldırmak İstiyorum Yardımcı Olursanız Cok Sevinirim Şimdiden Teşekkür Ederim..
CSP-Super.sma
Server ip :cs6.csduragi.net / cs1.sthgaming.org Team Speak3 ip :ts26.csduragi.com Web Adresi :http://www.sthgaming.org
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
2 gündür yarım yamalak bilgisayar başındayım, bu yüzden foruma yönlendirmek zorunda kaldım seni belki yapan çıkar diye ama sanırım yapan çıkmadı. Bu son gönderdiğimi bir dene.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
CSmiLeFaCe yazdı:2 gündür yarım yamalak bilgisayar başındayım, bu yüzden foruma yönlendirmek zorunda kaldım seni belki yapan çıkar diye ama sanırım yapan çıkmadı. Bu son gönderdiğimi bir dene.
Teşekkür ederim @CSmiLeFaCe Yekta suan pc kapadim yarin aksam eve geldigimde deniyecegim.
CSmiLeFaCe yazdı:2 gündür yarım yamalak bilgisayar başındayım, bu yüzden foruma yönlendirmek zorunda kaldım seni belki yapan çıkar diye ama sanırım yapan çıkmadı. Bu son gönderdiğimi bir dene.
eklenti istediğim gibi oldu Eline Sağlık Teşekkür ederim @CSmiLeFaCe