Bu zombie sma si icinde hp vs vs hepsi eklenmis ama icinde models yok direk Csduraginin modeline sluma dönūyor ben icinde models kismi olsun istiyorum ve airetten yetkiye ozel de komut koyabilirmisiniz mesela bu zombiyi sadece dokusu olan yani A yetkisi alsin istiyorum boylelikle slotlara ve adminlere ozel yapabilirim
Zombi pluginine models kismi eklencek
Moderatör: Moderatörler
-
TunnS[C]
Konu Sahibi - Mesajlar: 3971
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Zombi pluginine models kismi eklencek
Selamun Aleykum.
Bu zombie sma si icinde hp vs vs hepsi eklenmis ama icinde models yok direk Csduraginin modeline sluma dönūyor ben icinde models kismi olsun istiyorum ve airetten yetkiye ozel de komut koyabilirmisiniz mesela bu zombiyi sadece dokusu olan yani A yetkisi alsin istiyorum boylelikle slotlara ve adminlere ozel yapabilirim
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |