Server Sifirladim Hatalar
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 127
Serveri sifirladim hiç birşey yapilmiyor düzeltilmesi için ne yapilmasi gerekiyo csduraginda ilk yönetişimiz değişik geldi düzelmesi için ne gerekli
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
@Omer hocam default amx.cfg yüklüyorum hata veriyo sizin koydugunuz foruma düzeltmek için yardımcı olur musunuz
Linklerini gizle |
amxx.cfg yi yüklediğinizde ne hatası alıyorsunuz? Onun dışında adminlik yazarken falan sıkıntı çıkıyor mu? Birde server ip adresinizi belirtir misiniz?
Linklerini gizle |
-
@CSmiLeFaCe şuan sorun düzeldi gibi ancak users.ini adminlikleri yapiştiriyorum yeşil yazi yok [102 IP]
Linklerini gizle |
-
-
@CSmiLeFaCe dediğinizi eklentide bulamadım yada anlamadım detayli anlatır mısınız
Linklerini gizle |
-
https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... lugins.ini
Bu link sizin serverınızda açık olan eklentilerin listesi. Yeşil yazı eklentisi CSDurağı sunucularında genelde iChat_2.3.0.amxx olarak geçiyor, her sunucuda vardır. Satırların herhangi birinde iChat_2.3.0.amxx yazıyor mu? yazmıyorsa boş bir satıra siz yazıp kaydedin ve harita değiştirin.
Bu link sizin serverınızda açık olan eklentilerin listesi. Yeşil yazı eklentisi CSDurağı sunucularında genelde iChat_2.3.0.amxx olarak geçiyor, her sunucuda vardır. Satırların herhangi birinde iChat_2.3.0.amxx yazıyor mu? yazmıyorsa boş bir satıra siz yazıp kaydedin ve harita değiştirin.
Linklerini gizle |