Jail Çete Pluginini uyarlama Fikri
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 218
Meraba arkadaşlar birşey düşündüm bilmem belki sizinde kafanıza yatar , bu jaildeki çete pluginini normal modlu serverlerede uyarlasak mesela mesela clan kurmak 1000 puan olsun her 1 adam vurdugunda 1 puan kazansın mesela , çetenin özelliklerini arttırmakta zor olsun kasmak zor olsun çeteyi yani ben böylelikle oyuncuların daha çok birbiriyle dostluk ve kaynaşma içinde oyun oynayanacaklarına ve rekabetin artacağına inanıyorum sizlerinde fikirlerini bekliyorum
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 623
- Server Ip/DNS: cs120.csduragi.com
güzel fikir, exp level, kill asist ve bazi eklentileride eklerseniz daha iyi olacağina inaniyorm 

Linklerini gizle |
Bunlar ucin editlemeye ihtiyac yok denebilir. Fakat asil eksikligi unutmuzsunuz. Plugin cok eksik bir plugin cetedeki elemanlar ekranda belirli degil sadece liste olarak isimlerini goruyoruz. Ve cete plugininin ekranda gosterdigi bir hudu yok. Cete ismini huda cekemiyorum xndjdfjfjdjdk diye random atiyor yada bos atiyor. Bunlari yapabilirsek plugin tam olarak calismis olacak. Serverimizde guncelliyoruz fakat uygulama nvault kullnmiyor nvault eklenmesi gerek. En yakin zamanda csd versionu forumda yayinlanacaktir.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 218
teşekkürler gerçekten her mod için böyle birşey gelirse oyunlar çok ayrı bir boyut alacak ve çok daha güzelleşecektir. başarılarınızın ve calısmalarınızın devamını diliyorum...redarmygaming yazdı:Bunlar ucin editlemeye ihtiyac yok denebilir. Fakat asil eksikligi unutmuzsunuz. Plugin cok eksik bir plugin cetedeki elemanlar ekranda belirli degil sadece liste olarak isimlerini goruyoruz. Ve cete plugininin ekranda gosterdigi bir hudu yok. Cete ismini huda cekemiyorum xndjdfjfjdjdk diye random atiyor yada bos atiyor. Bunlari yapabilirsek plugin tam olarak calismis olacak. Serverimizde guncelliyoruz fakat uygulama nvault kullnmiyor nvault eklenmesi gerek. En yakin zamanda csd versionu forumda yayinlanacaktir.
Linklerini gizle |