Plugin ile tuş bindlemeye kaltığımız zaman
Mesela C tuşu Yani ( RADiO ) evet bindleniyor. Ancak +attack gibi +attack2 gibi +forward gibi kombinas yonlarda calismiyor. çünkü bu tuşlar tuşa basılı tutmayla alakalı bir durumda. Siz csdurağı olarak yeni bir pencere geliştirseniz ve bütün bu + ları bir araya toplasanız daha kolay olurdu en azından. Bilmem farkındamısnız ama biz işkence çekiyoruz. Ya bunu yapın yada client_outoexec.ininin içine bind ataması yamamıza izin verin
Tus bindleme
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 109
- Server Ip/DNS: Cs24-213.238.173.24
- Clan İsmi: Rap3JuLL Klan
Tus bindleme
Şuanda Csduragi yönetimi öyle bir olaya izin vermeyecektir diye düşünüyorum.
Şuanda bindlemeyi action'a göre yapabiliyorsun. N tuşu mesela nightvision komutu veriyor. Sen komutu ele alıp bu komut çalıştığında bunuda yap diyerek bindleme işlevi yapılabiliyor.
Şuanda bindlemeyi action'a göre yapabiliyorsun. N tuşu mesela nightvision komutu veriyor. Sen komutu ele alıp bu komut çalıştığında bunuda yap diyerek bindleme işlevi yapılabiliyor.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Tus bindleme
basıp bırakıyor senın o dedıgın + olan yanı sureklı basılı tutan bındlemeyı soyluyorum ben onu yapamıyoruz
En son margos tarafından Cum Eki 14, 2016 6:50 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Tus bindleme
Bu olayı bılıyoruz. Anlasılan siz bizi anlamadınız.
public radio3(id){
client_cmd(id,"+setlaser")
return PLUGIN_HANDLED;
yaptığımızda
radio3 tusuna yani C ye basıp çekiyor ama + lı olanlar basılı tutulacak tuslar
siz baserken + olur basmıyorken -
gerçekten çok zorlaştırıyorsunuz. Size Ticket Atıpta Hiç Çözüme Ulaştığımızı Görmedim
public radio3(id){
client_cmd(id,"+setlaser")
return PLUGIN_HANDLED;
yaptığımızda
radio3 tusuna yani C ye basıp çekiyor ama + lı olanlar basılı tutulacak tuslar
siz baserken + olur basmıyorken -
gerçekten çok zorlaştırıyorsunuz. Size Ticket Atıpta Hiç Çözüme Ulaştığımızı Görmedim
Linklerini gizle |
Tus bindleme
Şuanda Yardım edebileceğim sadece anlatmak istediğim yöntemdir. Bundan başka yöntemler daha çıkarılmamıştır. Maalesef şuanda yapamıyorsunuz..
Linklerini gizle |