csgo skin menusu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 208
csgo skin menusu
arkadaşlar selamlar şöyle bir sorunum var CSW_M4A1 kısmından 2 adet farklı modeller verildiği için oyuna girişte elimde m4a1-s oluyor ve sadece m4a1-s menusunden silah seçebiliyorum m4a4 menusundeki skinlere bastıgım zaman skin gelmiyor bunu nasıl çözebilirim?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
csgo skin menusu
Sunucuya girişte m4a1 aktif olacaktır, menüden seçilince seçtiği model (a4 | a1-s) aktif olacaktır.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
csgo skin menusu
dostum denedim şöyle bir sorunum var sunucuya girince menudeki 1.seçenektekiler nedense default gozukuyor birde bıçak ekledim sunucuya girdiğim zaman map degisiyorum elimdeki bıçak default gozukuyor aynı eklentiye bakarmısınz acaba
Linklerini gizle |
csgo skin menusu
Default gözüken menü seçeneği mi yoksa silah modeli mi?
Ayrıca bıçak modeliyle ilgili bir etken mevcut değil bu eklentide.
Ayrıca bıçak modeliyle ilgili bir etken mevcut değil bu eklentide.
Linklerini gizle |
-
csgo skin menusu
Silah modeli Default gözüküyor bıçak olayını ben kendim ekleyeceğim bu eklentide sunucuya girişte öyle görünüyor
Linklerini gizle |
csgo skin menusu
Bıçak olayı için özelden gönderdiğiniz eklentide kontrol tanımlaması yapacağınız eklentileri 'bool' cinsinde oluşturmalısınız. Bool ile oluşturulan değişkenler defaultta false değerinde olduğu için sunucuya giren bir oyuncuya kontrol değişkenlerinden birini true yaptırın.
Linklerini gizle |
-
csgo skin menusu
Nasıl yapacağımı malesef pek anlayamadım yapıp atman şansınız nedir müsait zamanınızda acelem yok beklerim biraz
Linklerini gizle |
-
csgo skin menusu
Arkadaşlar sadece akşam aktif olabiliyorum yardımcı olabilirmisiniz
Linklerini gizle |
-
csgo skin menusu
Güncel arkadaşlar yapılırsa çok sevineceğim çalıştığım için aktif olamıyorum sadece akşam deneyebilirim
Linklerini gizle |