Arkadaşlar bi' romanya sunucusunda görmüştüm çok hoşuma gitmişti. Yetkili birisine sorduğumda bana bu eklenti olduğunu söyledi , yanlış olabilir bilmiyorum.
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=241320
Eklentinin amacı A plant B plant yerlerini kırmızı şekilde sabit radarda göstermesi. Hiç bilmediğiniz maplerde bile zorluk çekmeden oynayabiliyorsunuz bomba nereye kuruluyor derdinden kurtarıyor insanları. Belki bu sayede csdurağında Allah'ın belası de_dust2 den başka mapler açılır da oyundan bi' keyif alınır.
Eklenti maalesef 2 modül istiyor .
Okapi module.
Cvar Util module.
Bunları ben localde kendi dedicated serverımda denedim ama yemedi bi' türlü. Acaba bunu modül olmadan da yapmak mümkün müdür bu tarz bomba kurulan yerleri radarda görebileceğimiz ? Csdurağı için.
Radarda Bomba Kurulan Yerler Kırmızı Nokta Şeklinde Gösteren eklenti
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 95
- Kayıt: Pzt Ara 25, 2017 3:37 pm
-
- Mesajlar: 2574
- Kayıt: Çrş Ağu 23, 2017 9:17 pm
Radarda Bomba Kurulan Yerler Kırmızı Nokta Şeklinde Gösteren eklenti
Bildiğime göre radarı şekillendirme olayı 1.6 da modül dışında yapılmıyor.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 95
- Kayıt: Pzt Ara 25, 2017 3:37 pm
Radarda Bomba Kurulan Yerler Kırmızı Nokta Şeklinde Gösteren eklenti
Dediğim eklenti şu şekilde bro. Radar yine aynı radar. cs go modlarındaki gibi mi demek istedin sen ?Colditz yazdı: Pzr Oca 09, 2022 1:28 am Bildiğime göre radarı şekillendirme olayı 1.6 da modül dışında yapılmıyor.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |