Yetkili Ozel Ayar
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 298
Yetkili Ozel Ayar
Merhaba, aşağıda attığım eklentiyi U (ADMIN_MENU) yetkisine sahip olan oyuncuların kullanımı ücretsiz olacak şekilde ayarlar mısınız?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yetkili Ozel Ayar
Dener misin ?
Kod: Tümünü seç
#pragma semicolon 1
#include <amxmodx>
#include <reapi>
native jb_get_user_packs(id);
native jb_set_user_packs(id,ammount);
new const sayTag[] = "^4Blue^3Gaming^1:";
new const sesler[][][] = {
{"Bane","BG_Bane.wav",5},
{"Ronaldo Suu","BG_Suuu.wav",5},
{"Sonmez - Kara Kopek","BG_karakopekk.wav",5},
{"Of Erkek Yaa","BG_erkekyaa.wav",5},
{"Anamin Ruhunu...","anamin_ruhu.wav",5},
{"Destroyer - Sensin O Kardesim","sensino.wav",5},
};
new bool:kullandim[MAX_CLIENTS+1],bool:kullanansay;
public plugin_init(){
register_plugin("Sesler Menusu", "1.0", "suriyelikene");
register_clcmd("say /sesler", "@sesmenusu");
RegisterHookChain(RG_RoundEnd, "@RoundEnd", .post = false);
}
public plugin_precache(){
for(new i=0;i<sizeof(sesler);i++) {
precache_sound(sesler[i][1]);
}
}
@RoundEnd(){
for(new pPlayer = 1; pPlayer <= MaxClients; pPlayer++) {
if(is_user_connected(pPlayer)) {
kullandim[pPlayer]=false;
}
}
}
@sesmenusu(const iPlayer) {
new Menu = menu_create(fmt("BlueGaming \dSesler Menusu"), "@sesmenu_");
for(new i=0; i < sizeof(sesler); i++) {
menu_additem(Menu,fmt("\r|\d- \w%s \d-\r| \d[\w%s\d]",sesler[i][0][0],get_user_flags(iPlayer) & ADMIN_MENU ? "Ucretsiz":fmt("%i JB", sesler[i][2][0])),fmt("%i",i));
}
menu_setprop(Menu, MPROP_EXITNAME,"\wCikis");menu_display(iPlayer, Menu);
}
@sesmenu_(const iPlayer,const iMenu, const iItem) {
if(iItem == MENU_EXIT) { menu_destroy(iMenu);return PLUGIN_HANDLED; }
new iData[6], iL_Key;
menu_item_getinfo(iMenu, iItem, _, iData, charsmax(iData));
iL_Key = str_to_num(iData);
if(kullandim[iPlayer]){
client_print_color(iPlayer, iPlayer, "%s ^4Her el yalnizca^1 1 kere ^3kullanabilirsin!",sayTag);
return PLUGIN_HANDLED;
}
if(kullanansay){
client_print_color(iPlayer, iPlayer, "%s ^4Suanda Ses Cikaramazsiniz^1 30 Saniye ^3bekleme suresi vardir.",sayTag);
return PLUGIN_HANDLED;
}
if(get_user_flags(iPlayer) & ADMIN_MENU) {
kullanansay=true;
kullandim[iPlayer]=true;
rg_send_audio(0, sesler[iL_Key][1][0]);
set_task(30.0,"@kullanimac",1707);
client_print_color(0, 0, "%s ^4%n ^1 isimli admin ^4[ ^3%s^4 ] ^3isimli sesi caldi!", sayTag, iPlayer, sesler[iL_Key][0][0]);
return PLUGIN_HANDLED;
}
if(jb_get_user_packs(iPlayer) >= sesler[iL_Key][2][0]) {
jb_set_user_packs(iPlayer, jb_get_user_packs(iPlayer) - sesler[iL_Key][2][0]);
kullanansay=true;
kullandim[iPlayer]=true;
rg_send_audio(0, sesler[iL_Key][1][0]);
set_task(30.0,"@kullanimac",1707);
client_print_color(0, 0, "%s ^4%n ^1 isimli oyuncu ^4[ ^3%s^4 ] ^3isimli sesi caldi!", sayTag, iPlayer, sesler[iL_Key][0][0]);
}
else client_print_color(iPlayer, iPlayer, "%s ^4Ses Cikarabilmen Icin^3 %i JB ^1olmasi gerekli",sayTag, sesler[iL_Key][2][0]);
menu_destroy(iMenu);return PLUGIN_HANDLED;
}
@kullanimac(){
kullanansay=false;
remove_task(1707);
}
Linklerini gizle |
-
Yetkili Ozel Ayar
U yetkisine sahip olan oyuncularda menü açılmıyor.orucoglukayra yazdı: Prş Kas 25, 2021 8:04 pm Dener misin ?
#pragma semicolon 1 #include <amxmodx> #include <reapi> native jb_get_user_packs(id); native jb_set_user_packs(id,ammount); new const sayTag[] = "^4Blue^3Gaming^1:"; new const sesler[][][] = { {"Bane","BG_Bane.wav",5}, {"Ronaldo Suu","BG_Suuu.wav",5}, {"Sonmez - Kara Kopek","BG_karakopekk.wav",5}, {"Of Erkek Yaa","BG_erkekyaa.wav",5}, {"Anamin Ruhunu...","anamin_ruhu.wav",5}, {"Destroyer - Sensin O Kardesim","sensino.wav",5}, }; new bool:kullandim[MAX_CLIENTS+1],bool:kullanansay; public plugin_init(){ register_plugin("Sesler Menusu", "1.0", "suriyelikene"); register_clcmd("say /sesler", "@sesmenusu"); RegisterHookChain(RG_RoundEnd, "@RoundEnd", .post = false); } public plugin_precache(){ for(new i=0;i<sizeof(sesler);i++) { precache_sound(sesler[i][1]); } } @RoundEnd(){ for(new pPlayer = 1; pPlayer <= MaxClients; pPlayer++) { if(is_user_connected(pPlayer)) { kullandim[pPlayer]=false; } } } @sesmenusu(const iPlayer) { new Menu = menu_create(fmt("BlueGaming \dSesler Menusu"), "@sesmenu_"); for(new i=0; i < sizeof(sesler); i++) { menu_additem(Menu,fmt("\r|\d- \w%s \d-\r| \d[\w%s\d]",sesler[i][0][0],get_user_flags(iPlayer) & ADMIN_MENU ? "Ucretsiz":fmt("%i JB", sesler[i][2][0])),fmt("%i",i)); } menu_setprop(Menu, MPROP_EXITNAME,"\wCikis");menu_display(iPlayer, Menu); } @sesmenu_(const iPlayer,const iMenu, const iItem) { if(iItem == MENU_EXIT) { menu_destroy(iMenu);return PLUGIN_HANDLED; } new iData[6], iL_Key; menu_item_getinfo(iMenu, iItem, _, iData, charsmax(iData)); iL_Key = str_to_num(iData); if(kullandim[iPlayer]){ client_print_color(iPlayer, iPlayer, "%s ^4Her el yalnizca^1 1 kere ^3kullanabilirsin!",sayTag); return PLUGIN_HANDLED; } if(kullanansay){ client_print_color(iPlayer, iPlayer, "%s ^4Suanda Ses Cikaramazsiniz^1 30 Saniye ^3bekleme suresi vardir.",sayTag); return PLUGIN_HANDLED; } if(get_user_flags(iPlayer) & ADMIN_MENU) { kullanansay=true; kullandim[iPlayer]=true; rg_send_audio(0, sesler[iL_Key][1][0]); set_task(30.0,"@kullanimac",1707); client_print_color(0, 0, "%s ^4%n ^1 isimli admin ^4[ ^3%s^4 ] ^3isimli sesi caldi!", sayTag, iPlayer, sesler[iL_Key][0][0]); return PLUGIN_HANDLED; } if(jb_get_user_packs(iPlayer) >= sesler[iL_Key][2][0]) { jb_set_user_packs(iPlayer, jb_get_user_packs(iPlayer) - sesler[iL_Key][2][0]); kullanansay=true; kullandim[iPlayer]=true; rg_send_audio(0, sesler[iL_Key][1][0]); set_task(30.0,"@kullanimac",1707); client_print_color(0, 0, "%s ^4%n ^1 isimli oyuncu ^4[ ^3%s^4 ] ^3isimli sesi caldi!", sayTag, iPlayer, sesler[iL_Key][0][0]); } else client_print_color(iPlayer, iPlayer, "%s ^4Ses Cikarabilmen Icin^3 %i JB ^1olmasi gerekli",sayTag, sesler[iL_Key][2][0]); menu_destroy(iMenu);return PLUGIN_HANDLED; } @kullanimac(){ kullanansay=false; remove_task(1707); }
Linklerini gizle |
Yetkili Ozel Ayar
Bastığı hatayı atın.Eklentide bir sorun yok.

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Yetkili Ozel Ayar
Yanlış yüklemişim diye tekrardan yükleyip derledim map değişince denedim yine aynı sonucu veriyor. U yetkisine sahip olmayanlar menüye girip 5mg karşılığında kullanabiliyorlar fakat u yetkisine sahip olan oyuncular menüyü açmaya çalıştığında hiçbir şey çıkmıyor. İstersen sunucu ip vereyim bir kontrol et.
Linklerini gizle |
Yetkili Ozel Ayar
Dediğim gibi, debugla u yetkisi olanlar girmeyi denesin.Ardından konsola bak.vburakustunel yazdı: Cum Kas 26, 2021 5:23 pmYanlış yüklemişim diye tekrardan yükleyip derledim map değişince denedim yine aynı sonucu veriyor. U yetkisine sahip olmayanlar menüye girip 5mg karşılığında kullanabiliyorlar fakat u yetkisine sahip olan oyuncular menüyü açmaya çalıştığında hiçbir şey çıkmıyor. İstersen sunucu ip vereyim bir kontrol et.
Eklentide bir sıkıntı göremedim, bende düzgün çalışıyor.
Linklerini gizle |
-
Yetkili Ozel Ayar
Eklenti debuglu haliyle test ettim zaten her hangi bir hata gözükmüyor loglarda. Oyunda tekrar deniyorum konsolda aşağıdaki gibi yazı çıkıyor sadece.orucoglukayra yazdı: Cum Kas 26, 2021 5:25 pmDediğim gibi, debugla u yetkisi olanlar girmeyi denesin.Ardından konsola bak.vburakustunel yazdı: Cum Kas 26, 2021 5:23 pmYanlış yüklemişim diye tekrardan yükleyip derledim map değişince denedim yine aynı sonucu veriyor. U yetkisine sahip olmayanlar menüye girip 5mg karşılığında kullanabiliyorlar fakat u yetkisine sahip olan oyuncular menüyü açmaya çalıştığında hiçbir şey çıkmıyor. İstersen sunucu ip vereyim bir kontrol et.
amx_sesler
Linklerini gizle |
Yetkili Ozel Ayar
Say kısmında / ile komut kullanmaya yarayan plugin bazen sıkıntı çıkarıyor olabilir.vburakustunel yazdı: Cum Kas 26, 2021 5:35 pmEklenti debuglu haliyle test ettim zaten her hangi bir hata gözükmüyor loglarda. Oyunda tekrar deniyorum konsolda aşağıdaki gibi yazı çıkıyor sadece.orucoglukayra yazdı: Cum Kas 26, 2021 5:25 pmDediğim gibi, debugla u yetkisi olanlar girmeyi denesin.Ardından konsola bak.vburakustunel yazdı: Cum Kas 26, 2021 5:23 pm
Yanlış yüklemişim diye tekrardan yükleyip derledim map değişince denedim yine aynı sonucu veriyor. U yetkisine sahip olmayanlar menüye girip 5mg karşılığında kullanabiliyorlar fakat u yetkisine sahip olan oyuncular menüyü açmaya çalıştığında hiçbir şey çıkmıyor. İstersen sunucu ip vereyim bir kontrol et.
amx_sesler
Yani admin birisi / ile komut uyguladığında amx_komut şeklinde giriyordur.
Buraya böyle ekleme yap ;
register_clcmd("say /sesler", "@sesmenusu");
register_concmd("amx_sesler", "@sesmenusu");
Linklerini gizle |
-
Yetkili Ozel Ayar
Derlerken böyle bir uyarı verdi map değişince kontrol edeceğim.orucoglukayra yazdı: Cum Kas 26, 2021 5:58 pmSay kısmında / ile komut kullanmaya yarayan plugin bazen sıkıntı çıkarıyor olabilir.vburakustunel yazdı: Cum Kas 26, 2021 5:35 pmEklenti debuglu haliyle test ettim zaten her hangi bir hata gözükmüyor loglarda. Oyunda tekrar deniyorum konsolda aşağıdaki gibi yazı çıkıyor sadece.orucoglukayra yazdı: Cum Kas 26, 2021 5:25 pm
Dediğim gibi, debugla u yetkisi olanlar girmeyi denesin.Ardından konsola bak.
amx_sesler
Yani admin birisi / ile komut uyguladığında amx_komut şeklinde giriyordur.
Buraya böyle ekleme yap ;Kod: Tümünü seç
register_clcmd("say /sesler", "@sesmenusu"); register_concmd("amx_sesler", "@sesmenusu");
sesler_menu.sma(25) : warning 217: loose indentation
sesler_menu.sma(28) : warning 217: loose indentation
Linklerini gizle |