client_autoexec.ini hk. Yardım
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2368
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Serverıma giren kisilerin tuslarinda jbmenu zmmenu vb. bindler oluyor ben serverama giren kisinin default bindlere donmesini istiyorum paneldeki client_autoexec.ini dosyasinda L V J ye unbind ayarlanmis bana o tuslarinda def hali lazim yardimci olurmusunuz client_autoexec.ini yi aktif edersem L V J bos oluyor yani Vnin ultimate olmasi gerek bana misal
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
-
- İletişim:
aslinda siz paneldeki client_autoexec.ini nin icindeki unbind v yerine bind v ultimate yapsanız yeter bana bind yapmanizi istemiyorum sadece v yi unbind degil def hali olan ultimate olmasini istiyorum
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
V tuşunun def hali ultimate değildir.
CSDurağı üzerinde tuş bindleme yapamazsınız, forumda farklı yöntemler paylaşıldı onlara yöneliniz,arama yaparak bulabilirsiniz
CSDurağı üzerinde tuş bindleme yapamazsınız, forumda farklı yöntemler paylaşıldı onlara yöneliniz,arama yaparak bulabilirsiniz
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
peki konsoldan keyboard>use defaults yapma kodu varmı acaba ? (use defaulta basinca vye ultimate geliyo pluginle ultimate"yonlendir" public yonlendir(id) vs... ile bindlemis sayılıyorum ama unbind v olunca v bos oluyo da anlamıyorsunuz veya anlamak istemiyorsunuz
Linklerini gizle |
Giren oyuncuların tuşlarını sıfırlama komutu yok.
V tuşu default olarak unbindli olduğu için bind işlemini o tuş üzerinde yapamazsınız. Z-X-C tuşlarını kullanabilirsiniz.
V tuşu default olarak unbindli olduğu için bind işlemini o tuş üzerinde yapamazsınız. Z-X-C tuşlarını kullanabilirsiniz.
Linklerini gizle |
al kardeşim en çok hangi tuşlarla reklam yada ne koymak istiyorsan içinde örnek var "bind" ten sonrasını değiştir. Fakat Amacı Fazlası kullanmamaya özen göster.
Fakat pluginin ismini değiştir bu ismiyle aktifleştiremezsin.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
CSDurağı içerisindeki amxmodx modülünde client_cmd ile komut gönderirken bind var mı yok mu diye sorguluyor. Bu sebeple bu paylaşmış olduğun eklenti CSDurağı serverlarında çalışmaz.redarmygaming yazdı:al kardeşim en çok hangi tuşlarla reklam yada ne koymak istiyorsan içinde örnek var "bind" ten sonrasını değiştir. Fakat Amacı Fazlası kullanmamaya özen göster.
Linklerini gizle |
bunu kullanıyorduk biz. Fakat benim genelde say'a yazarak girdiğim yerler var. Serverde hatırlayınca basayım bi dedim baktım çalışmıyor.
Linklerini gizle |