Serverimdeki bütün karakter modellerini değiştirmek istiyorum Youtubede yada bazı sitelerde var ama hiç açıklayıcı anlatılmamış. Kurmayı denedim hiç olmadı Serverimdeki karakter modellerini değiştirmek istiyorum nasıl yapıcağım hakkında hiçbir fikrimde yok malesef,bana yardımıcı olurmusunuz ama detaylı yazarsanız sevinirim teşekkürler.
xlaxus yazdı: Pzt Nis 19, 2021 8:23 pm
Serverimdeki bütün karakter modellerini değiştirmek istiyorum Youtubede yada bazı sitelerde var ama hiç açıklayıcı anlatılmamış. Kurmayı denedim hiç olmadı Serverimdeki karakter modellerini değiştirmek istiyorum nasıl yapıcağım hakkında hiçbir fikrimde yok malesef,bana yardımıcı olurmusunuz ama detaylı yazarsanız sevinirim teşekkürler.
bundan bahsetmıyorum dırek hepsini değiştirmek istiyorum menüye ffilan gerek yok yani normal dilah modeli yükler gibi değiştirmek istiyorum. birazdaha detaylı anlatırmısınız
xlaxus yazdı: Çrş Nis 21, 2021 6:07 pm
bundan bahsetmıyorum dırek hepsini değiştirmek istiyorum menüye ffilan gerek yok yani normal dilah modeli yükler gibi değiştirmek istiyorum. birazdaha detaylı anlatırmısınız
"CT" ve "TE" modellerinden mi bahsediyorsunuz ? Öyle ise buradaki eklentiyi kullanabilirsiniz; viewtopic.php?p=311221#p311221
xlaxus yazdı: Çrş Nis 21, 2021 10:40 pm
İnternette şöyle bişi buldum bunu kurmayı denedım ama kurmamadım
Modellerin isimlerini değiştirip eklentide ct models ve t models yazan yere yazın.Sadece arctic yazani oyuncu541.mdl yapınız mesela arcticT dosyası oyuncu541T.mdl olarak duzenleyın ve panelde models/player/oyuncu541/oyuncu541.mdl ve oyuncu541T.mdl şeklinde yükleyiniz aynı şekil diğer dosyadaki modelede yapınız.