cs40.csduragi.com ip si kiralık server listesine düşmedi bile herkesin eşit yarıştığına inanmıyorum adamlar hala ip nin düşmesini bekliyo zavallıların durumdan haberi bile yok rüşvet alınıyorsa bilgimiz olsun
Kiralık sunucular hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 159
Kiralık sunucular hk.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
Kiralık sunucular hk.
Evet,bizde bekliyorduk saniye'de 2 kere f5 atıyorsak elbet alamasak bile onu sayfada görmemiz gerekirdi. Devir işleminden kesin düşecek diye sanıyorduk,bir aksaklık çıkmış olabilir ama saliselik durumda olamaz bence 

Linklerini gizle |
-
Kiralık sunucular hk.
Lütfen server kiralamadan önce süresi yaklaşan serverler kısmındaki maddeleri okuyunuz!
Kod: Tümünü seç
Aktif 200 tane clan üyenizde olsa, 20.000₺ hava parası da verecek olsanız
burada gördüğünüz hiçbir ip adresini size öncelik tanınacak şekilde kiralama YAPAMAZSINIZ.
Lütfen bizlere bunun teklifi ile gelmeyiniz. İp adresleri 21:00-21:30 arası kiralığa düşer,
ip bekleyen diğer herkes gibi listeden tıklayarak kiralama yapmanız gerekmektedir, lütfen bir öncelik beklemeyiniz.
Linklerini gizle |
-
Kiralık sunucular hk.
iP'yi çektim tarzında gruplarda [SS]'li söyleşiler dolaşıyor. Şuan için öğeyi denetle olduğuna inanıyorumEnesReiS` yazdı: Çrş Nis 14, 2021 9:21 pm Evet,bizde bekliyorduk saniye'de 2 kere f5 atıyorsak elbet alamasak bile onu sayfada görmemiz gerekirdi. Devir işleminden kesin düşecek diye sanıyorduk,bir aksaklık çıkmış olabilir ama saliselik durumda olamaz bence![]()

iP Çekilse sanırım sunucu adı bilgi çekilemedi olmazdı.
Rüşvet gibi bir durumun söz konusu dahil olacağına inanmıyorum.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
Kiralık sunucular hk.
biliyorum rüşvetlik durum yok'da,sadece merak ettiğim amacılığıyla böyle bir cevap verdim.DespairTR yazdı: Çrş Nis 14, 2021 9:56 pmiP'yi çektim tarzında gruplarda [SS]'li söyleşiler dolaşıyor. Şuan için öğeyi denetle olduğuna inanıyorumEnesReiS` yazdı: Çrş Nis 14, 2021 9:21 pm Evet,bizde bekliyorduk saniye'de 2 kere f5 atıyorsak elbet alamasak bile onu sayfada görmemiz gerekirdi. Devir işleminden kesin düşecek diye sanıyorduk,bir aksaklık çıkmış olabilir ama saliselik durumda olamaz bence![]()
![]()
iP Çekilse sanırım sunucu adı bilgi çekilemedi olmazdı.
Rüşvet gibi bir durumun söz konusu dahil olacağına inanmıyorum.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
- Clan İsmi: LeadeR Gaming
Kiralık sunucular hk.
4 yıl aralıksız hizmet alan belkide CSDuraginin en iyi jailbreak serveri olan bize bile böyle bir ayrıcalık tanımayan birine rüşvet alıyor diyorsunuz ya ne bileyim 

Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Kiralık sunucular hk.
Artık bu sacma sapan ithamlara cevap vermeyip bu tarz konu açanları direk uzaklaştıracağız.
Linklerini gizle |