Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Kiralık sunucular hk.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
Erdogan_
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Kiralık sunucular hk.

Mesaj gönderen Erdogan_ »

cs40.csduragi.com ip si kiralık server listesine düşmedi bile herkesin eşit yarıştığına inanmıyorum adamlar hala ip nin düşmesini bekliyo zavallıların durumdan haberi bile yok rüşvet alınıyorsa bilgimiz olsun
Ekran Alıntısı.JPG
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

EnesReiS`
Clan İsmi: RESPECT CLAN

Kiralık sunucular hk.

Mesaj gönderen EnesReiS` »

Evet,bizde bekliyorduk saniye'de 2 kere f5 atıyorsak elbet alamasak bile onu sayfada görmemiz gerekirdi. Devir işleminden kesin düşecek diye sanıyorduk,bir aksaklık çıkmış olabilir ama saliselik durumda olamaz bence :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bestcore

Kiralık sunucular hk.

Mesaj gönderen bestcore »

Erdogan_ yazdı: Çrş Nis 14, 2021 9:16 pm rüşvet alınıyorsa bilgimiz olsun
Lütfen server kiralamadan önce süresi yaklaşan serverler kısmındaki maddeleri okuyunuz!

Kod: Tümünü seç

Aktif 200 tane clan üyenizde olsa, 20.000₺ hava parası da verecek olsanız 
burada gördüğünüz hiçbir ip adresini size öncelik tanınacak şekilde kiralama YAPAMAZSINIZ.
 Lütfen bizlere bunun teklifi ile gelmeyiniz. İp adresleri 21:00-21:30 arası kiralığa düşer, 
 ip bekleyen diğer herkes gibi listeden tıklayarak kiralama yapmanız gerekmektedir, lütfen bir öncelik beklemeyiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

DespairTR

Kiralık sunucular hk.

Mesaj gönderen DespairTR »

EnesReiS` yazdı: Çrş Nis 14, 2021 9:21 pm Evet,bizde bekliyorduk saniye'de 2 kere f5 atıyorsak elbet alamasak bile onu sayfada görmemiz gerekirdi. Devir işleminden kesin düşecek diye sanıyorduk,bir aksaklık çıkmış olabilir ama saliselik durumda olamaz bence :)
iP'yi çektim tarzında gruplarda [SS]'li söyleşiler dolaşıyor. Şuan için öğeyi denetle olduğuna inanıyorum :?:
iP Çekilse sanırım sunucu adı bilgi çekilemedi olmazdı.
Rüşvet gibi bir durumun söz konusu dahil olacağına inanmıyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

EnesReiS`
Clan İsmi: RESPECT CLAN

Kiralık sunucular hk.

Mesaj gönderen EnesReiS` »

DespairTR yazdı: Çrş Nis 14, 2021 9:56 pm
EnesReiS` yazdı: Çrş Nis 14, 2021 9:21 pm Evet,bizde bekliyorduk saniye'de 2 kere f5 atıyorsak elbet alamasak bile onu sayfada görmemiz gerekirdi. Devir işleminden kesin düşecek diye sanıyorduk,bir aksaklık çıkmış olabilir ama saliselik durumda olamaz bence :)
iP'yi çektim tarzında gruplarda [SS]'li söyleşiler dolaşıyor. Şuan için öğeyi denetle olduğuna inanıyorum :?:
iP Çekilse sanırım sunucu adı bilgi çekilemedi olmazdı.
Rüşvet gibi bir durumun söz konusu dahil olacağına inanmıyorum.
biliyorum rüşvetlik durum yok'da,sadece merak ettiğim amacılığıyla böyle bir cevap verdim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

LSR
Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
Clan İsmi: LeadeR Gaming

Kiralık sunucular hk.

Mesaj gönderen LSR »

4 yıl aralıksız hizmet alan belkide CSDuraginin en iyi jailbreak serveri olan bize bile böyle bir ayrıcalık tanımayan birine rüşvet alıyor diyorsunuz ya ne bileyim :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Kiralık sunucular hk.

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Artık bu sacma sapan ithamlara cevap vermeyip bu tarz konu açanları direk uzaklaştıracağız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli