CT T'Lere Bıçak Attığı Zaman Altan Yazı Ve Ses Çıkması Hk.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 128
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: Alchemy
Herkese Merhaba Şöyle Bir İsteğim Olucak CT'ler T'lere Bıçak Attığı Zaman Oyunda Altan Yazı Olarak Örnek : (D-dostum Naptın Name Adlı Oyuncu Name Adlı Furiene Bıçak Attı Kendine Gel) Gibisinden Saydan Yazı Çıkılcak Bir Şekilde Ve Ses Ekliyebileceğim Bir Sma Arıyorum Çok Araştırdım Ama Bulamadım Yardımcı Olucak Olanlara Şimdiden Teşşekürler
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: RedDawn
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
#include <reapi>
new const SES[] = "sdassawd.wav";
public plugin_init() {
register_plugin(".","1.0","heaveNN");
RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_TakeDamage,"TakeDamage",.post=true);
}
public plugin_precache() {
precache_sound(SES);
}
public TakeDamage(const victim, pevInflictor, attacker, Float:flDamage, bitsDamageType) {
if(is_user_connected(victim) && is_user_connected(attacker) && victim != attacker) {
if(get_member(victim,m_iTeam) == TEAM_TERRORIST && get_member(attacker,m_iTeam) == TEAM_CT) {
if(WeaponIdType:get_member(get_member(attacker,m_pActiveItem),m_iId) == WEAPON_KNIFE) {
client_print_color(0,0,"^4%n, ^3%n ^1Isimli Furiene Bicak Atti",attacker,victim);
rg_send_audio(attacker,SES);
}
}
}
}
Linklerini gizle |
-
sesi nereye atıcam acaba misc mi ?heaveNN yazdı: Sal Mar 16, 2021 2:58 pmDener misin?Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #include <reapi> new const SES[] = "sdassawd.wav"; public plugin_init() { register_plugin(".","1.0","heaveNN"); RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_TakeDamage,"TakeDamage",.post=true); } public plugin_precache() { precache_sound(SES); } public TakeDamage(const victim, pevInflictor, attacker, Float:flDamage, bitsDamageType) { if(is_user_connected(victim) && is_user_connected(attacker) && victim != attacker) { if(get_member(victim,m_iTeam) == TEAM_TERRORIST && get_member(attacker,m_iTeam) == TEAM_CT) { if(WeaponIdType:get_member(get_member(attacker,m_pActiveItem),m_iId) == WEAPON_KNIFE) { client_print_color(0,0,"^4%n, ^3%n ^1Isimli Furiene Bicak Atti",attacker,victim); rg_send_audio(attacker,SES); } } } }
Linklerini gizle |
-
Sesin ismini kendinize göre ayarlayıp sound klasörüne atmalısınız. Eğer misc klasörüne atmak istiyorsanızEmirGuler yazdı: Sal Mar 16, 2021 3:43 pmsesi nereye atıcam acaba misc mi ?heaveNN yazdı: Sal Mar 16, 2021 2:58 pmDener misin?Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #include <reapi> new const SES[] = "sdassawd.wav"; public plugin_init() { register_plugin(".","1.0","heaveNN"); RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_TakeDamage,"TakeDamage",.post=true); } public plugin_precache() { precache_sound(SES); } public TakeDamage(const victim, pevInflictor, attacker, Float:flDamage, bitsDamageType) { if(is_user_connected(victim) && is_user_connected(attacker) && victim != attacker) { if(get_member(victim,m_iTeam) == TEAM_TERRORIST && get_member(attacker,m_iTeam) == TEAM_CT) { if(WeaponIdType:get_member(get_member(attacker,m_pActiveItem),m_iId) == WEAPON_KNIFE) { client_print_color(0,0,"^4%n, ^3%n ^1Isimli Furiene Bicak Atti",attacker,victim); rg_send_audio(attacker,SES); } } } }
new const SES[] = "misc/sdassawd.wav";
Linklerini gizle |
-
halletimde bu ses serverda genel çalamazmı bide sadece bıçak atınca ses çıkıyor öldürdüğü zaman çalması lazım bide tabanca la falan öldürüncede altan say yazısı çıkıyorheaveNN yazdı: Sal Mar 16, 2021 3:49 pmSesin ismini kendinize göre ayarlayıp sound klasörüne atmalısınız. Eğer misc klasörüne atmak istiyorsanızEmirGuler yazdı: Sal Mar 16, 2021 3:43 pmsesi nereye atıcam acaba misc mi ?heaveNN yazdı: Sal Mar 16, 2021 2:58 pmDener misin?Kod: Tümünü seç
Olarak değiştirin.Kod: Tümünü seç
Linklerini gizle |
-
#include <amxmodx>
#include <reapi>
public plugin_init() {
register_plugin(".","1.0","heaveNN");
RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Killed,"PlayerKilled",.post=true);
}
public plugin_precache() {
precache_sound(SES);
}
public PlayerKilled(const victim, attacker, iGib) {
if(is_user_connected(victim) && is_user_connected(attacker) && victim != attacker) {
if(get_member(victim,m_iTeam) == TEAM_TERRORIST && get_member(attacker,m_iTeam) == TEAM_CT) {
if(get_user_weapon(attacker) == CSW_KNIFE) {
client_print_color(0,0,"^4%n, ^3%n ^1Isimli Furiene Bicak Atti",attacker,victim);
rg_send_audio(0,SES);
}
}
}
}
Linklerini gizle |