otomatik reklam eklentısı
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 994
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: STH Gaming
- İletişim:
Herkeze Merhabalar.
Degerli Arkadaslar ben Serverımde Oyuncuların server de oyun halındeyken reklam eklentılerını olabıldıgınce kaldırmakta gayret gosterıyorum benım ıstedıgım eklenyı Chat yerinden otomatik reklam mesajları geçiren bir eklentı ıstıyorum amam bu eklentı oyuncular dead yanı olduklerınde saydan belırlı bı aralıklarla benım belırledıgım reklamların gecmesını ıstıyorum boyle bır eklentı paylasırsanız cok sevınırım. şimdiden cok teşekkür ederim...
Degerli Arkadaslar ben Serverımde Oyuncuların server de oyun halındeyken reklam eklentılerını olabıldıgınce kaldırmakta gayret gosterıyorum benım ıstedıgım eklenyı Chat yerinden otomatik reklam mesajları geçiren bir eklentı ıstıyorum amam bu eklentı oyuncular dead yanı olduklerınde saydan belırlı bı aralıklarla benım belırledıgım reklamların gecmesını ıstıyorum boyle bır eklentı paylasırsanız cok sevınırım. şimdiden cok teşekkür ederim...
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
- İletişim:
-
İstedigin Eklenti Saydan Belirledigin Mesajın Geçmesimi
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Aynen ama ölü olduklarinda adamlara gorunmesini istiyorum canliyken say t say reklamlari kapattim ekran temiz olsun ve ping yapmasin diyebaranss yazdı:İstedigin Eklenti Saydan Belirledigin Mesajın Geçmesimi
Linklerini gizle |
-
Anlamadım Ama Eklentilerden Say Eklentisini Açıp Yanındaki İşaretten Düzenleyebilirsin Ama Ölüler Görebilirimi Onu Bilmiyorum
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
kardesım soyle anlatıyım sımdı bı oyuncu olmeden once t say veyahutta say reklam atılmasını ıstemıyorum yani csduragının eklentısı var onları kapadım benım burdakı amacım oyuncu oldukten sonra say reklam gecmesı benım plugının ıcıne yazdıgım reklamlar ama canlı ıken yazı gecmemesını saglıcak bı eklentıye ıhtıyacım var. anladınmı kardesmbaranss yazdı:Anlamadım Ama Eklentilerden Say Eklentisini Açıp Yanındaki İşaretten Düzenleyebilirsin Ama Ölüler Görebilirimi Onu Bilmiyorum
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
pro serverredarmygaming yazdı:Serverin hangi mod ?
Linklerini gizle |
Bulan yada yapabilecek olan arkadaşlar yardım ederler. Bende bakacağım bir çözümüne
Linklerini gizle |