Dosya yükleme problemi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Dosya yükleme problemi
Sunucuda yaklaşık 1 saat önce lag başladı ve panelde model sound vs herhangi bir dosya yüklenirken hata veriyor ve elle fdl atmaya çalışıldıgında "sunucu iletişim hatası" veriyor ..
İP : 213.238.173.53
İP : 213.238.173.53
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Dosya yükleme problemi
Bende de veriyordu sorun çözüldü, en son ne zaman denediniz?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Dosya yükleme problemi
Güncel deneme saat : 01:13 hala aynı yüklenmiyor dosya.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
Konu Sahibi
-
Konu Sahibi
Dosya yükleme problemi
Sorunumuz düzelmedi dosya yükleme problemimiz var.
Son deneme : 15:02
Son deneme : 15:02
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5458
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Dosya yükleme problemi
Yüklemek istediğiniz dosyayı kontrol ettiniz mi hiç yüklenmiş mi diye ?
Linklerini gizle |
-
Dosya yükleme problemi
Ömer bey hazır buradasınız soruma cevap verirmisiniz, dün saldırı makinası satan bir arkadaşıma gittim. Dedim ki OYT için neden script yapmıyorsunuzda CSD na yapıyorsunuz bana dediği cevap OYT Firma sahibi dava açıyor oldu. Böyle demesinin nedeni nedir ? Neden CSDurağı sürekli saldırılara maruz kalıyor. Bu yasal değil hele şu aralar panelden bir şey yükleyeceğim panel çöküyor serverda ping var bu sorunların artık aşılması gerek. Her gün bir saldırı yiyoruz neredeyse ya klasik haline geldi.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Dosya yükleme problemi
Evet denedik , oyuncu modeli yukledik degiştik sw çökertti modeli hic algilamadi bile goruntu olarak mdl gorunuyo ancak yok.
Ses spr mdl ne akliniza gelirse denedim en son zaten konu açtık emin olmadan konu açmam.
Yuklenirken hata veriyor sayfayi yeniliyorum mdl yuklenmis gorunuyo fast a atmayi deniyorum elle "sunucu baglanti hatasi" diyor.
Ses spr mdl ne akliniza gelirse denedim en son zaten konu açtık emin olmadan konu açmam.
Yuklenirken hata veriyor sayfayi yeniliyorum mdl yuklenmis gorunuyo fast a atmayi deniyorum elle "sunucu baglanti hatasi" diyor.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5458
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd