Eğer Bunu Yapabilirseniz yani 6. seçeneğini ekleyebilirseniz vermekle bırakmayın , banada kodu verin plz. Teşekkürler
Admin Model Menusune 6. Seçenek Ekleme
Moderatör: Moderatörler
-
EnesalhanKing
Konu Sahibi - Mesajlar: 54
- Clan İsmi: Turkish Empire
- İletişim:
Merhaba. Ben Şuan Bir Plugin Hakkında Birşeyler Deniyorum. Ama Bu Menüye 6. Seçenek Eklemeyi Denedim Ama Yapamadım. Belkide Kodlarını Kopyalarsam Olur Diye Düşündüm. Gerekli İse İşte Dosya:
Eğer Bunu Yapabilirseniz yani 6. seçeneğini ekleyebilirseniz vermekle bırakmayın , banada kodu verin plz. Teşekkürler

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
OPC Line
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
menüde zaten 7 tane seçenek mevcut. 1'den 5'e kadar ilk sayfada. 6 ve7. seçenek diğer sayfada. 9'a basıp diğer sayfaya geçebilirsiniz.EnesalhanKing yazdı: Çrş Haz 24, 2020 3:24 pm Merhaba. Ben Şuan Bir Plugin Hakkında Birşeyler Deniyorum. Ama Bu Menüye 6. Seçenek Eklemeyi Denedim Ama Yapamadım. Belkide Kodlarını Kopyalarsam Olur Diye Düşündüm. Gerekli İse İşte Dosya:
Eğer Bunu Yapabilirseniz yani 6. seçeneğini ekleyebilirseniz vermekle bırakmayın , banada kodu verin plz. Teşekkürler![]()
![]()
![]()
| Linklerini gizle |
-
EnesalhanKing
- İletişim:
Knk'm Haklısın. Ama 7. Seçeneği Ben Koydum. Ama Oyuna Girdiğimde Yazı Gözükmemektedir. Ve Ayrıca 9 tuşu yok menude (yani diğer sayfaya gitme).OPC Line yazdı: Çrş Haz 24, 2020 3:45 pmmenüde zaten 7 tane seçenek mevcut. 1'den 5'e kadar ilk sayfada. 6 ve7. seçenek diğer sayfada. 9'a basıp diğer sayfaya geçebilirsiniz.EnesalhanKing yazdı: Çrş Haz 24, 2020 3:24 pm Merhaba. Ben Şuan Bir Plugin Hakkında Birşeyler Deniyorum. Ama Bu Menüye 6. Seçenek Eklemeyi Denedim Ama Yapamadım. Belkide Kodlarını Kopyalarsam Olur Diye Düşündüm. Gerekli İse İşte Dosya:
Eğer Bunu Yapabilirseniz yani 6. seçeneğini ekleyebilirseniz vermekle bırakmayın , banada kodu verin plz. Teşekkürler![]()
![]()
![]()
| Linklerini gizle |
-
OPC Line
düzenleme yapıyorumEnesalhanKing yazdı: Çrş Haz 24, 2020 3:51 pmKnk'm Haklısın. Ama 7. Seçeneği Ben Koydum. Ama Oyuna Girdiğimde Yazı Gözükmemektedir. Ve Ayrıca 9 tuşu yok menude (yani diğer sayfaya gitme).OPC Line yazdı: Çrş Haz 24, 2020 3:45 pmmenüde zaten 7 tane seçenek mevcut. 1'den 5'e kadar ilk sayfada. 6 ve7. seçenek diğer sayfada. 9'a basıp diğer sayfaya geçebilirsiniz.EnesalhanKing yazdı: Çrş Haz 24, 2020 3:24 pm Merhaba. Ben Şuan Bir Plugin Hakkında Birşeyler Deniyorum. Ama Bu Menüye 6. Seçenek Eklemeyi Denedim Ama Yapamadım. Belkide Kodlarını Kopyalarsam Olur Diye Düşündüm. Gerekli İse İşte Dosya:
![]()
![]()
| Linklerini gizle |
-
EnesalhanKing
- İletişim:
Teşekkürler. Düzenleme Yap Bana At. Ayrıca Kodunu Bana At ki arada 1 Tane Daha Eklerim oraya. Tamam mı? TŞK
| Linklerini gizle |
-
ali717
merhaba ben admın kaskı için yardım almak ıstıyorum lütfen yardımm ederminiz
| Linklerini gizle |
-
OPC Line
buyur dene bakalım
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
EnesalhanKing
- İletişim:
Teşekkürler Knk'm Ama İşe Yaramadı. Yani Nası Desem. Yazı Yazmadı Orda. Yani "4. model olma" yazısı olsaydı. Diycektimki Aha Olmuş Ama Hata Verirse Örn: "admin4T.mdl fln yok" diye deseydi düzeltirdim. Ama Bu Bile Olmadı. 9'a bastım belki vardır diye. Yoktu. Gerekli İse .amxx'de verebilirim?
| Linklerini gizle |
-
MaviRuh*
- Server Ip/DNS: 213.238.173.30
- Clan İsmi: Mr.GaminG JB
- İletişim:
dener misin
kendine göre editlersin
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <cstrike>
#include <colorchat>
#define PLUGIN "Admin Model Menu"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "Dimision"
public plugin_init()
{
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
register_clcmd("say /model", "admin")
}
public plugin_precache()
{
precache_model("models/player/terror/terror.mdl")
precache_model("models/player/gsg9/gsg9.mdl")
precache_model("models/player/vip/vip.mdl")
precache_model("models/player/admin1/admin1.mdl")
precache_model("models/player/admin2/admin2.mdl")
precache_model("models/player/admin3/admin3.mdl")
precache_model("models/player/admin4/admin4.mdl")
precache_model("models/player/adminxx/adminxx.mdl")
}
public admin(id)
{
if (get_user_flags(id) & ADMIN_KICK)
{
model_menu(id)
}
else
{
ColorChat(id, GREEN, "**Error-Menu Tylko Dla Admina**")
}
}
public model_menu(id)
{
new menu = menu_create("\rAdmin Model Menu", "menu_wybierz")
menu_additem(menu, "\wModel \yTT", "1", 0)
menu_additem(menu, "\wModel \yCT", "2", 0)
menu_additem(menu, "\wModel \yVipa", "3", 0)
menu_additem(menu, "\wModel \yDodatkowy1", "4", 0)
menu_additem(menu, "\wModel \yDodatkowy2", "5", 0)
menu_additem(menu, "\wModel \yDodatkowy3", "6", 0)
menu_additem(menu, "\wModel \yDodatkowy4", "7", 0)
menu_additem(menu, "\wModel \yADMINXX", "8", 0)
menu_setprop(menu, MPROP_NEXTNAME,"\yIleri")
menu_setprop(menu, MPROP_BACKNAME,"\yGeri")
menu_setprop(menu, MPROP_EXIT, MEXIT_ALL)
menu_setprop(menu, MPROP_EXIT, MEXIT_ALL)
menu_display(id, menu, 0)
}
public menu_wybierz(id, menu, item)
{
if (item == MENU_EXIT)
{
menu_destroy(menu)
return PLUGIN_HANDLED
}
new data[6], iName[64]
new acces, callback
menu_item_getinfo(menu, item, acces, data,5, iName, 63, callback)
new key = str_to_num(data)
switch(key)
{
case 1 : cs_set_user_model(id, "terror")
case 2 : cs_set_user_model(id, "gsg9")
case 3 : cs_set_user_model(id, "vip")
case 4 : cs_set_user_model(id, "admin1")
case 5 : cs_set_user_model(id, "admin2")
case 6 : cs_set_user_model(id, "admin3")
case 7 : cs_set_user_model(id, "admin4")
case 8 : cs_set_user_model (id, "admin5")
}
menu_destroy(menu)
return PLUGIN_HANDLED
}
| Linklerini gizle |
-
EnesalhanKing
- İletişim:
Beyler Hepsini Denedim Olmadı. Muhtemelen Bu Modu (Plugini) Yapan Kişi Böyle Ayarlamış. İsterseniz .amxx verebilirim. Böylece Modu (Plugini) DeğiştirebilirsinizMaviRuh* yazdı: Çrş Haz 24, 2020 4:55 pm dener misinkendine göre editlersinKod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #include <amxmisc> #include <cstrike> #include <colorchat> #define PLUGIN "Admin Model Menu" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "Dimision" public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_clcmd("say /model", "admin") } public plugin_precache() { precache_model("models/player/terror/terror.mdl") precache_model("models/player/gsg9/gsg9.mdl") precache_model("models/player/vip/vip.mdl") precache_model("models/player/admin1/admin1.mdl") precache_model("models/player/admin2/admin2.mdl") precache_model("models/player/admin3/admin3.mdl") precache_model("models/player/admin4/admin4.mdl") precache_model("models/player/adminxx/adminxx.mdl") } public admin(id) { if (get_user_flags(id) & ADMIN_KICK) { model_menu(id) } else { ColorChat(id, GREEN, "**Error-Menu Tylko Dla Admina**") } } public model_menu(id) { new menu = menu_create("\rAdmin Model Menu", "menu_wybierz") menu_additem(menu, "\wModel \yTT", "1", 0) menu_additem(menu, "\wModel \yCT", "2", 0) menu_additem(menu, "\wModel \yVipa", "3", 0) menu_additem(menu, "\wModel \yDodatkowy1", "4", 0) menu_additem(menu, "\wModel \yDodatkowy2", "5", 0) menu_additem(menu, "\wModel \yDodatkowy3", "6", 0) menu_additem(menu, "\wModel \yDodatkowy4", "7", 0) menu_additem(menu, "\wModel \yADMINXX", "8", 0) menu_setprop(menu, MPROP_NEXTNAME,"\yIleri") menu_setprop(menu, MPROP_BACKNAME,"\yGeri") menu_setprop(menu, MPROP_EXIT, MEXIT_ALL) menu_setprop(menu, MPROP_EXIT, MEXIT_ALL) menu_display(id, menu, 0) } public menu_wybierz(id, menu, item) { if (item == MENU_EXIT) { menu_destroy(menu) return PLUGIN_HANDLED } new data[6], iName[64] new acces, callback menu_item_getinfo(menu, item, acces, data,5, iName, 63, callback) new key = str_to_num(data) switch(key) { case 1 : cs_set_user_model(id, "terror") case 2 : cs_set_user_model(id, "gsg9") case 3 : cs_set_user_model(id, "vip") case 4 : cs_set_user_model(id, "admin1") case 5 : cs_set_user_model(id, "admin2") case 6 : cs_set_user_model(id, "admin3") case 7 : cs_set_user_model(id, "admin4") case 8 : cs_set_user_model (id, "admin5") } menu_destroy(menu) return PLUGIN_HANDLED }
| Linklerini gizle |