Selamlar arkadaşlar elimde bir model var modelin içinde 1 karakter fakat 6 7 textures var yani kırmızı mahkum sarı mahkum vs vs.
bunun pluginini bulamıyorum. yüklediğimde sadece tek renk gözüküyor modeller. herkesin farkı model olmasını istiyorum nasıl yapacağım elinde plugin olan varsa atabilir mi teşekkürler.
hairless34 yazdı: Pzr Nis 12, 2020 8:40 pm
Selamlar arkadaşlar elimde bir model var modelin içinde 1 karakter fakat 6 7 textures var yani kırmızı mahkum sarı mahkum vs vs.
bunun pluginini bulamıyorum. yüklediğimde sadece tek renk gözüküyor modeller. herkesin farkı model olmasını istiyorum nasıl yapacağım elinde plugin olan varsa atabilir mi teşekkürler.
plugine gerek yok diye Biliyom
En son kedicik53 tarafından Sal Nis 21, 2020 6:04 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
JB[EREN]JB yazdı: Sal Nis 21, 2020 6:04 pm
Modeli atar isen paneldeki players_models plugini ile olayı çözersin.
kardeşim benim 4 farklı model yükleyip neden cpuyu artırayım? 1modelin içine 5 6 text.. attım farklı model olarak gözüküyor elimde vardı plugini simdi bulamıyorum
Bir nevi karakter menüsü. fakat bunu servere girer iken seçerek girebilelim (prodaki gibi) yahut 1 modelin içinde 1 karakter üzerine 6 - 7 farklı text var onların karışık bir şekilde dağıtılmasını istiyorum. 2015 senesinde kullanıyordum 1 model içinde 6 7 text vardı sw girdiklerinde model aynıydı fakat kıyafetlerinin renkleri farklıydı. en açık şekli ile anlattım dost umarım yardımcı olabilirsin. teşekkürler