Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Map Değişiminde Kick

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
batmankara

Map Değişiminde Kick

Mesaj gönderen batmankara »

Belirlediğim bir harita açıldığında oyundaki herkes kicklenecek. Örneğin amx_map de_inferno yazdığım zaman map değişirken herkes kicklenecek. Ancak sadece de_ mapları için uygulanacak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Fatih ~ EjderYa
İletişim:

Map Değişiminde Kick

Mesaj gönderen Fatih ~ EjderYa »

Bunu neden istiyorsunuz ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
batmankara

Map Değişiminde Kick

Elbette kendimce bir amacı var bahsettiğim gibi sadece belirli bir haritada olacak. Map açılmadan olursa iyi olur.
En son batmankara tarafından Sal Mar 10, 2020 9:11 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
batmankara

Map Değişiminde Kick

Benim bir sorunum yok , yardıma da ihtiyacım yok sadece bir eklenti istiyorum bildiğiniz üzere burası eklenti istek bölümü. Ayrıca istediğim şeyin hiç bir amacı yok diyemezsin senin ilgilendiğin alan pro,jail gibi modlardır benim amacımın ne olduğunu bilemezsin. Bahsettiğim özel harita için gerekli bir eklenti sadece amacı da playerların afk kalmamasını sağlamak çünkü specte beklenilen bir modum var ve aktif olanlar ile işim var. Gördüğünüz gibi amacımı öğrenmenizin konuya hiç bir yardımı olmadı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Map Değişiminde Kick

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

LoseBasgan yazdı: Sal Mar 10, 2020 9:05 pm
batmankara yazdı: Sal Mar 10, 2020 9:03 pm Elbette kendimce bir amacı var bahsettiğim gibi sadece belirli bir haritada olacak.
Mesela ne amacı?
Bunu sorgulayacak bir yetkiniz olduğunu göremiyorum.

Bu afk olanlar bir önceki elde hangi takımda afk kalıyorlar öğrenebilirmiyim ? Kick'i direkt herkese değilde afklara uygulatmak daha mantıklı olacak. Çünkü afk olanlarla normal oynayanlarıda kicklerseniz oyuncu kaybedeceksiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
batmankara

Map Değişiminde Kick

Taha Demirbaş yazdı: Sal Mar 10, 2020 10:54 pm
LoseBasgan yazdı: Sal Mar 10, 2020 9:05 pm
batmankara yazdı: Sal Mar 10, 2020 9:03 pm Elbette kendimce bir amacı var bahsettiğim gibi sadece belirli bir haritada olacak.
Mesela ne amacı?
Bunu sorgulayacak bir yetkiniz olduğunu göremiyorum.

Bu afk olanlar bir önceki elde hangi takımda afk kalıyorlar öğrenebilirmiyim ? Kick'i direkt herkese değilde afklara uygulatmak daha mantıklı olacak. Çünkü afk olanlarla normal oynayanlarıda kicklerseniz oyuncu kaybedeceksiniz.
Oyuncu kaybetmelik bir durum yok herkes açılan modun bilincinde. Bir kişinin specte afk olup olmadığını belirleyemeyiz. Zaten günde 1 defa açılan bir map uzantısı için istiyorum sürekliliği olmadığından kayıp olmayacaktır. Sadece bu harita açılacağı sırada oyunculara kick atılması yeterli olur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Map Değişiminde Kick

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Bu konu şöyle; "ben eklenti istiyorum ve bundan size ne. Çok saçma evet, ama istiyorum. Eklenti istek bölümü değil mi? Sırf sizi yormak için eklenti isteyebilirim ve bunu canım isterse kullanırım. Kullanıp kullanmayacağımdan da size ne. "
Ben şu konuya yardımcı olmam. Taha olsun.
Ekleme; isteme tarzı da yok. Şu şu olsun yallah. İnsan olan şuraya şimdiden yardımcı olanlar için teşekkürler falan yazar. Hayır daha önceden de biliyorum seni, istediğin eklenti olunca teşekkür falan da etmiyorsun. Cevapsız bırakıyorsun konuyu.
En son Yek'-ta tarafından Sal Mar 10, 2020 11:15 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: ekleme

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Fatih ~ EjderYa
İletişim:

Map Değişiminde Kick

Mesaj gönderen Fatih ~ EjderYa »

Fatih ~ EjderYa yazdı: Sal Mar 10, 2020 6:41 pm Bunu neden istiyorsunuz ?
Kimsenin gerçek niyetini tabiki bilemem ama istenilen eklentinin sunucuya faydası olmasından ziyade başka bir sunucuya çaktırmadan kurulup oyuncuları düşürmeyi amaçlıyor gibi geldi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

prusyasiyah

Map Değişiminde Kick

Mesaj gönderen prusyasiyah »

benim yorumum neden silindi acaba kimseye bir saygısızlık vs bir durumum olmamasına rağmen neden silindiğini merak ediyorum?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
batmankara

Map Değişiminde Kick

Yek'-ta yazdı: Sal Mar 10, 2020 11:14 pm Bu konu şöyle; "ben eklenti istiyorum ve bundan size ne. Çok saçma evet, ama istiyorum. Eklenti istek bölümü değil mi? Sırf sizi yormak için eklenti isteyebilirim ve bunu canım isterse kullanırım. Kullanıp kullanmayacağımdan da size ne. "
Ben şu konuya yardımcı olmam. Taha olsun.
Ekleme; isteme tarzı da yok. Şu şu olsun yallah. İnsan olan şuraya şimdiden yardımcı olanlar için teşekkürler falan yazar. Hayır daha önceden de biliyorum seni, istediğin eklenti olunca teşekkür falan da etmiyorsun. Cevapsız bırakıyorsun konuyu.
Benim için gerekli olmasa neden isteyim ki? Size göre boş,gereksiz,saçma bir eklenti olabilir ama açıkladığım gibi bana göre gerekli bir eklenti. Önceki konularıma bakabilirsin bir çok kişi yardım etti daha sonra da teşekkürlerimi ilettim. Bana eklenti konusunda işime yarasın veya yaramasın benim için uğraştığı vakit teşekkürümü ederim. Burada bana eklenti konusunda yardımcı olmayıp boş mesaj atanların amacı ne olabilir peki? Sonuçta ben sizden bir konuda yardım istemiyorum düşündüğüm bir eklentiyi istiyorum. Hatta bu konuda bana yardım etmediğiniz halde saçma mesajlar atmaktan da çekinmiyorsunuz. Bana yardım etmek istemiyorsanız, başkaları çıkar eder neden gereksiz tartışma yarattığınızı da anlamış değilim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala