Ben cs29.csduragi.com’un sahibiyim , sunucumuz sürekli saldırı yiyor hiçbir adminlik olmamasına rağmen map değişiyor oyuncular kikleniyor, bir çözüm yolu bulamadık bütün komutları yasakladık neredeyse bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımdan rica ediyorum, lütfen yardımcı olsunlar İyi forumlar,iyi oyunlar..
Çok büyük bir sorunla karşı karşıyayım
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 5
Dostlar merhaba, öncelikle acelemden dolayı konuyu yanlış bir bölüme açmış olabilirim yanlış ise sevgili moderatör arkadaşlarım konuyu taşıyabilirler 
Ben cs29.csduragi.com’un sahibiyim , sunucumuz sürekli saldırı yiyor hiçbir adminlik olmamasına rağmen map değişiyor oyuncular kikleniyor, bir çözüm yolu bulamadık bütün komutları yasakladık neredeyse bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımdan rica ediyorum, lütfen yardımcı olsunlar İyi forumlar,iyi oyunlar..
Link: | |
Linklerini gizle |
Bilgisayarınıza anti virüs programı kurup bütün şifrelerinizi değiştirin. Panel rcon şifresi dahil. Alt panel kullanıcılarını silin.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: dreacy'
Bunun en büyük önlemi hard reset'tir yani bütün bilgilerin değişmesi,Yekta Bey'in cevabı gibi rcon & alt kullanıcılar ve adminliklerin şifrelerini değiştirirseniz hem aklınızda soru işareti kalmaz hem de saldırıların kimin tarafından geldiği ortaya çıkabilir.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 60
- Clan İsmi: insanity``
- İletişim:
Dostlarınızı İyi Seçin Ve Kimseye Güvenmeyin
-Gazapizm
-Gazapizm

Linklerini gizle |