Başlıktaki gibi arkadaşlar steam cs satın aldım fraps görmüyor fakat bandicam görüyor oyunu video çekebiliyorum bandicamdan fakat frapsdan çekemiyorum. csdurağındaki cs yi indiricen fraps görüyor cs 1.6 çekebiliyorum ama steam orjinalini fraps görmüyor bu sorunu bilen var mı?
lanet223 yazdı: Pzt Ara 30, 2019 11:25 pm
Başlıktaki gibi arkadaşlar steam cs satın aldım fraps görmüyor fakat bandicam görüyor oyunu video çekebiliyorum bandicamdan fakat frapsdan çekemiyorum. csdurağındaki cs yi indiricen fraps görüyor cs 1.6 çekebiliyorum ama steam orjinalini fraps görmüyor bu sorunu bilen var mı?
Fraps engellendi sanırsam.
hocam başkaları çekebiliyor ama steamda çekemiyorum ben frapsta steamsız çekebiliyorum
Fraps engellendi sanırsam.
hocam başkaları çekebiliyor ama steamda çekemiyorum ben frapsta steamsız çekebiliyorum
Eskiden frapsta çalışıyordu. cs 1.6 son güncellemesinden sonra çekim işlemi yapmıyor artık.
lanet223 yazdı: Sal Ara 31, 2019 12:07 am
fraps la çekmek için bir engeli kaldırma vb. durum var mı
kaldırma durumu yok ama fraps efsaneydi kastırmazdı fakat 30dk bir video çekersen video boyutuna bakınca 200-300gb olur.belki abarttım ama bayağı gb olur.Bandıcam'da bu sorun yok ama kasma ihtimalide çok.OBS önerebilirim sistemini güzelce öğrenirsen mis gibi kayıt alırsın.Camtasia recorder deneyebilirsinde hem edit yapar hem video çekebilirsin.