insanlar kopyamız oluyor
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 6
insanlar kopyamız oluyor
Merhaba Arkadaş Bi Giriyim Oyun Oynayım dedim bıktım gına getirdi dünde aynısı oldu da dün reklam vb. atmaktaydı ama anlamadığım yanı şu benden 2 tane oluyor dün j e t aimde oynarkende denk geldim adamlar adminlerin isimlerine giriyor yetkililer gördü zaten j et aim clanında nasıl yapılıyorsa bunun önüne geçme şansımız varmı ss atım altta
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs.jetaimepro.com
- Clan İsmi: je t^aimeGaming
- İletişim:
insanlar kopyamız oluyor
Merhabalar dostum jetaime klaninin sahibiyim sorun neydi pek anlamadim ?
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
insanlar kopyamız oluyor
gag eklentisinden kaynaklanan bir bug diye biliyorum bunu ama emin değilim
Linklerini gizle |
-
insanlar kopyamız oluyor
garip ve sıkıntılı bir durum umarım yakın zamanda önüne geçilir, @yen1.^ sizi örnek göstermiş konuda kötü bişey yok yani.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 6
insanlar kopyamız oluyor
olmazmı hocam yanında normalde (1) yazması gerekli garip bir durum hadi onu geçtim de adminlerin isimlerinede giriyordu j et aimden suçsuz yere ban yedim yani bu durum için sonra girdim internet kafeden oynadıgım için 25 dakikam vardı hadi dedim sürem bitene kadar oyniyim dedim 207 ye girdim tekrar ordaydı adminler birbirlerini banlıyordu önüne geçilmesi muhakkak lazımprusyasiyah yazdı: Pzt Ara 30, 2019 1:31 pm garip ve sıkıntılı bir durum umarım yakın zamanda önüne geçilir, @yen1.^ sizi örnek göstermiş konuda kötü bişey yok yani.
Linklerini gizle |