csm Chat
Moderatör: Moderatörler
-
pustonicky
Konu Sahibi - Mesajlar: 221
csm Chat
Selamlar,
CSDuragi Sunucularına Özel Kurulan (Steam Yönetici) tagı bulunan CSM Chat Eklentisini Nasıl temin edebilirim?
teşekkürler iyi oyunlar
CSDuragi Sunucularına Özel Kurulan (Steam Yönetici) tagı bulunan CSM Chat Eklentisini Nasıl temin edebilirim?
teşekkürler iyi oyunlar
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
ENESIZM
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
-
pustonicky
csm Chat
CSDuragi Serverlerine Csm chat eklentisinin farkli bir sürümü kuruluyormuş ondan bahsediyorum hocam onu biliyorum zaten
| Linklerini gizle |
csm Chat
CSM Chat eskidi, bitti. O sürümü ben kaç yıl önce kuruyordum sunuculara, zaten paylaştım. Yukarıda verilen link o eklenti zaten.
Şuan CSM Chat yerine bu eklenti kurulmaktadır sunuculara; eklentiler-pluginler/csduragi-gelismis- ... 20446.html
Eklentiye bakmak isterseniz en son pro.csduragi.com da kuruluydu.
Şuan CSM Chat yerine bu eklenti kurulmaktadır sunuculara; eklentiler-pluginler/csduragi-gelismis- ... 20446.html
| Linklerini gizle |
-
pustonicky
csm Chat
Sayın hocam siz Eklentinin Altına CSDuragı sunucularına kurulanlardan farklı dıyınce ben biraz araştırma yaptım Steam Yönetici Tagları felan o eklentide mağlesef yok. bende onu bulmaya çalışıyorum teşekkürler cevap için.Yek'-ta yazdı: Prş Ara 26, 2019 11:36 pm CSM Chat eskidi, bitti. O sürümü ben kaç yıl önce kuruyordum sunuculara, zaten paylaştım. Yukarıda verilen link o eklenti zaten.
| Linklerini gizle |
csm Chat
Steam yönetici tagleri var.
eklentiler-pluginler/csd-chat-engine-ic ... 39460.html
En üstten en alta doğru hangi yetkide ne yazacak söyle, eklentiyi ona göre düzenleyeyim.
En üstten en alta doğru hangi yetkide ne yazacak söyle, eklentiyi ona göre düzenleyeyim.
| Linklerini gizle |
-
OPC Line
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
csm Chat
eklentiler-pluginler/steam-chat-t28540.html
Aradığınız eklenti bu sanırım buyrun
| Linklerini gizle |
-
pustonicky
csm Chat
selamlar, [Steam Yönetici] Ve [Yönetici] taglarının Eklenmesini istiyorum normal csm chat eklentisine bu Yönetici taglarının Rcon yetkisine koyabilirsek mükemmel olur. ilginiz alakanız ve mesajınız için çok teşekkür ediyorum..Yek'-ta yazdı: Cum Ara 27, 2019 12:11 pm Steam yönetici tagleri var.
Sanırım söyle sıralamam gerekiyor; Steam+ Yönetici, Yönetici+ , Steam+ Admin, Admin+ , Steam Admin, Admin bu şekilde söylemek sanırım doğru oluyor
| Linklerini gizle |
-
OPC Line
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
csm Chat
Aradığınız eklenti buOPC Line yazdı: Cum Ara 27, 2019 1:13 pm eklentiler-pluginler/steam-chat-t28540.html
| Linklerini gizle |
-
pustonicky
csm Chat
Hocam bu aktif olmuyor serverde ki az önce kurdum kapatıp açtım oyunda tümden yeşil yazı gittiOPC Line yazdı: Cum Ara 27, 2019 9:41 pmAradığınız eklenti buOPC Line yazdı: Cum Ara 27, 2019 1:13 pm eklentiler-pluginler/steam-chat-t28540.html
| Linklerini gizle |