Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Forum hesabım hk.

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
F O U R

Forum hesabım hk.

Mesaj gönderen F O U R »

Selamlar,

Hesabıma 2 gündür girmeye çalışıyorum fakat girişte '' Gönderilen form geçersiz. Tekrar göndermeyi deneyin. '' yazısını alıyorum. Nedeni nedir?

[@Bilinmeyen Etiket]

Resim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

omar
Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
Clan İsmi: ImparatorCS

Forum hesabım hk.

Mesaj gönderen omar »

F O U R yazdı: Prş Ağu 29, 2019 5:53 pm Selamlar,

Hesabıma 2 gündür girmeye çalışıyorum fakat girişte '' Gönderilen form geçersiz. Tekrar göndermeyi deneyin. '' yazısını alıyorum. Nedeni nedir?

[@Bilinmeyen Etiket]

Resim
Ban yemişsinizdir. Aynısını bende yaşadım çünkü.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
F O U R

Forum hesabım hk.

Mesaj gönderen F O U R »

omar yazdı: Prş Ağu 29, 2019 5:54 pm

[@Bilinmeyen Etiket]

Resim
Ban yeme sebebi nedir peki? bilmek istiyorum ve ban atılınca bildiğim kadarıyla uyarı olur ama uyarı yok orda kuralları çiğnemedik etmedik yasaklı eleman barındırmadık neyin banlaması bu?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

omar
Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
Clan İsmi: ImparatorCS

Forum hesabım hk.

Mesaj gönderen omar »

F O U R yazdı: Prş Ağu 29, 2019 5:55 pm

[@Bilinmeyen Etiket]

Resim
Ban yeme sebebi nedir peki? bilmek istiyorum ve ban atılınca bildiğim kadarıyla uyarı olur ama uyarı yok orda kuralları çiğnemedik etmedik yasaklı eleman barındırmadık neyin banlaması bu?
Ben şikayet konumda ısrarcı olduğum için banlanmıştım bilemiyeceğim şimdi ama Ömer bey söyler sebebini.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
F O U R

Forum hesabım hk.

Mesaj gönderen F O U R »

omar yazdı: Prş Ağu 29, 2019 5:56 pm
F O U R yazdı: Prş Ağu 29, 2019 5:55 pm
Ben şikayet konumda ısrarcı olduğum için banlanmıştım bilemiyeceğim şimdi ama Ömer bey söyler sebebini.
Ben herhangi bir konuda ısrar etmedim etmem de yani neyse cevabı bekliyorum çünkü clan tanıtım konusu açacağım hafta böyle bir şey ile karşılaşıyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
F O U R

Forum hesabım hk.

Mesaj gönderen F O U R »

+ Olarak normalde buraya açmam ama mail attım dönüş olmadığı için burdan böyle bir şey sormak zorunda kalıyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

behind the dark
Server Ip/DNS: Cs47.CSDuragi.COM
Clan İsmi: MoonGaming

Forum hesabım hk.

Mesaj gönderen behind the dark »

@omar direkt ban deme bro. Ortalığı kızıştırır. Şifre değiştirme işlemini yaptınız mı ? Kaydettiğiniz şifre yanlış olabilir veya yanlış yazıyor olabilirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
F O U R

Forum hesabım hk.

Mesaj gönderen F O U R »

behind the dark yazdı: Prş Ağu 29, 2019 7:32 pm @omar direkt ban deme bro. Ortalığı kızıştırır. Şifre değiştirme işlemini yaptınız mı ? Kaydettiğiniz şifre yanlış olabilir veya yanlış yazıyor olabilirsiniz.
Hayır çünkü foruma girer girmez otomatik hesabıma giriyorum ama bir kereye mahsus deniyim dedim yanlış şifre girdim şifreniz yanlıştır dedi ama doğrusunu girince böyle diyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

behind the dark
Server Ip/DNS: Cs47.CSDuragi.COM
Clan İsmi: MoonGaming

Forum hesabım hk.

Mesaj gönderen behind the dark »

F O U R yazdı: Prş Ağu 29, 2019 7:51 pm
behind the dark yazdı: Prş Ağu 29, 2019 7:32 pm @omar direkt ban deme bro. Ortalığı kızıştırır. Şifre değiştirme işlemini yaptınız mı ? Kaydettiğiniz şifre yanlış olabilir veya yanlış yazıyor olabilirsiniz.
Hayır çünkü foruma girer girmez otomatik hesabıma giriyorum ama bir kereye mahsus deniyim dedim yanlış şifre girdim şifreniz yanlıştır dedi ama doğrusunu girince böyle diyor
Şifrenizi değiştirip tekrar dener misiniz ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
F O U R

Forum hesabım hk.

Mesaj gönderen F O U R »

behind the dark yazdı: Prş Ağu 29, 2019 7:52 pm
F O U R yazdı: Prş Ağu 29, 2019 7:51 pm
Şifrenizi değiştirip tekrar dener misiniz ?
Giremediğim hesabın şifresini nasıl değişeyim? şifremi unuttum diyorum maili yazıyorum oraya kod göndermesi için göndermiyor bile

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala