Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

MapChooser Ufak bir İstek

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
DAYI1232

Mesaj gönderen DAYI1232 »

Merhaba arkadaşlar
@Fatih ~ EjderYa nın yapmış olduğu eklentiler-pluginler/harita-degisim-sistemi-t12373.html eklentideki Harita'ya oylama menüsüne oy verildikten sonra hud'a geçmesini istiyorum.
Forumda mevcut biliyorum araştırdım ve buldum mor renkli büyük yazı fontlarıyla hud olarak yazılmış fakat hoşuma gitmedi resimdeki gibi yapabilirmisiniz.
Resimdeki hud'un eklentisinide paylaşıyorum içerisinden hud kodlarını alabilirsiniz.
Resim Hud resimi bu(Oy verildikten sonra çıkan yazı görüntüsü)
Bu Eklentinin adresi; eklentiler-pluginler/mapchooser-t27621.html
Ek olarak Gün 18'de say'den 3 satırlık yazı yazmasını istiyorum.(Map Degismesine Son 2 Gun Kaldi Komutcu FF Lere Basla Artik ***) Renkli Olursa süper olur.
Şimdiden teşekkür ederim.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

byxed16
Server Ip/DNS: Cs43.Csduragi.Com
Clan İsmi: SiyahSancak

Mesaj gönderen byxed16 »

Denermisniz
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
DAYI1232

Mesaj gönderen DAYI1232 »

byxed16 yazdı: Prş Haz 06, 2019 2:40 amDenermisniz

Kod: Tümünü seç

AMX Mod X Compiler 1.9.0.5234
Copyright (c) 1997-2006 ITB CompuPhase
Copyright (c) 2004-2013 AMX Mod X Team

C:\Users\HP\Desktop\purpo_mapchooserfix.sma(1) : error 010: invalid function or declaration
C:\Program Files (x86)\AMX Mod X\addons\amxmodx\scripting\include/\reapi.inc(7) : error 017: undefined symbol "AMXX_VERSION_NUM"
C:\Program Files (x86)\AMX Mod X\addons\amxmodx\scripting\include/\cssdk_const.inc(1019) : error 017: undefined symbol "AMXX_VERSION_NUM"
C:\Program Files (x86)\AMX Mod X\addons\amxmodx\scripting\include/\reapi_engine.inc(70) : error 070: rational number support was not enabled
C:\Program Files (x86)\AMX Mod X\addons\amxmodx\scripting\include/\reapi_engine.inc(84) : error 070: rational number support was not enabled
C:\Program Files (x86)\AMX Mod X\addons\amxmodx\scripting\include/\reapi_engine.inc(130) : error 017: undefined symbol "VOL_NORM"
C:\Program Files (x86)\AMX Mod X\addons\amxmodx\scripting\include/\reapi_engine.inc(130) : error 017: undefined symbol "PITCH_NORM"
C:\Program Files (x86)\AMX Mod X\addons\amxmodx\scripting\include/\reapi_engine.inc(130) : error 070: rational number support was not enabled
C:\Program Files (x86)\AMX Mod X\addons\amxmodx\scripting\include/\reapi_engine.inc(130) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.
9 Errors.
Could not locate output file C:\Users\HP\Desktop//purpo_mapchooserfix.amx (compile failed).
[Finished in 0.2s with exit code 1]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala