Gün 17 ve üstü zamanlarda map değişebilsin.
/rr atılıp gün tekrar 1 e döndüğünde günün 17 olması beklensin. yapabilirmisiniz
+17 günlerde map değişsin
Moderatör: Moderatörler
-
Ali
Konu Sahibi - Mesajlar: 421
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
#include <reapi>
#define SONSKOR 17
public plugin_init() {
register_plugin("Harita Oylamasi", "1.1", "Yek'-ta");
RegisterHookChain(RG_RoundEnd, "RG_RoundE", true)
server_cmd("mp_timelimit 0")
}
public RG_RoundE(WinStatus:status, ScenarioEventEndRound:event, Float:tmDelay)
{
new ct_win = get_member_game(m_iNumCTWins)
new te_win = get_member_game(m_iNumTerroristWins)
if(ct_win + te_win >= SONSKOR){
server_cmd("sv_restart 5");
set_hudmessage( 160, 50, 0, -1.0, 0.25, 1, 6.0, 3.0, 0.1, 5.0 );
show_hudmessage(0, "5 Saniye Sonra Haritaya Restart Atilip 1 Dakika Icerisinde Harita Oylanacak..")
client_print_color(0,0,"^4 5 Saniye Sonra Haritaya Restart Atilip 1 Dakika Icerisinde Harita Oylanacak..")
client_print_color(0,0,"^4 5 Saniye Sonra Haritaya Restart Atilip 1 Dakika Icerisinde Harita Oylanacak..")
set_task(7.0,"tlbir")
}
}
public tlbir(){
server_cmd("mp_timelimit 1")
}
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
Ali
gün 17 ye kadar amx_map amx_mapmenu vs yetkisi kullanılmamasını demek istemiştim yaptığın şey bumuYek'-ta yazdı: Çrş May 01, 2019 11:34 pmdenersin.Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #include <reapi> #define SONSKOR 17 public plugin_init() { register_plugin("Harita Oylamasi", "1.1", "Yek'-ta"); RegisterHookChain(RG_RoundEnd, "RG_RoundE", true) server_cmd("mp_timelimit 0") } public RG_RoundE(WinStatus:status, ScenarioEventEndRound:event, Float:tmDelay) { new ct_win = get_member_game(m_iNumCTWins) new te_win = get_member_game(m_iNumTerroristWins) if(ct_win + te_win >= SONSKOR){ server_cmd("sv_restart 5"); set_hudmessage( 160, 50, 0, -1.0, 0.25, 1, 6.0, 3.0, 0.1, 5.0 ); show_hudmessage(0, "5 Saniye Sonra Haritaya Restart Atilip 1 Dakika Icerisinde Harita Oylanacak..") client_print_color(0,0,"^4 5 Saniye Sonra Haritaya Restart Atilip 1 Dakika Icerisinde Harita Oylanacak..") client_print_color(0,0,"^4 5 Saniye Sonra Haritaya Restart Atilip 1 Dakika Icerisinde Harita Oylanacak..") client_print_color(0,0,"^4 5 Saniye Sonra Haritaya Restart Atilip 1 Dakika Icerisinde Harita Oylanacak..") set_task(7.0,"tlbir") } } public tlbir(){ server_cmd("mp_timelimit 1") }
| Linklerini gizle |
İstediğinizi tam açıklayamadığınız için ben gün 17 de otomatik harita değişmesini yaptım. Neyse, başka yazar bir arkadaş var ise yapar.
| Linklerini gizle |
-
Ali
kusra bakma çok sağolYek'-ta yazdı: Prş May 02, 2019 12:57 am İstediğinizi tam açıklayamadığınız için ben gün 17 de otomatik harita değişmesini yaptım. Neyse, başka yazar bir arkadaş var ise yapar.
| Linklerini gizle |