Merhabalar Yek-Ta arkadaşımızın hazırladığı Bayrak Kapmaca 1.7.4 [Simple CTF] modu için istediğim bir kaç ek özellik var.
-Bayrağın hangi oyuncuda olduğunu nasıl anlayabiliriz? Bayrak saklayan oyuncular oluyor serverda.
-Bayrak bazen bir yere düşüyor ancak nerede olduğunu bulamıyoruz. Bayrağın geri dönüş süresini nasıl ayarlayabiliyoruz?
-Bayrağı çalan oyuncunun skoruna 1 puan eklenebilir şekilde ayarlayabiliyor muyuz?
-Bayrağı çalıp götüren oyuncuya ödül olarak para verebiliyor muyuz?
Bunları eklemek istiyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı?
Bayrak Kapmaca 1.7.4 [Simple CTF] EKSTRA ÖZELLİKLER
Moderatör: Moderatörler
-
CivilEngineer
Konu Sahibi - Mesajlar: 336
- Server Ip/DNS: 213.238.173.204
- Clan İsmi: CivilGaming
- İletişim:
İlk ikisi için bayrak radarda eklentisi var zaten. Radardan takımının bayrağı nerede görebiliyorsun.
Son iki için ise forward lar var. Onlar ile yapılabilir. 2 ay Bilgisayarsız olduğum için ben yapamam.
Son iki için ise forward lar var. Onlar ile yapılabilir. 2 ay Bilgisayarsız olduğum için ben yapamam.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
CivilEngineer
Konu Sahibi - Mesajlar: 336
- Server Ip/DNS: 213.238.173.204
- Clan İsmi: CivilGaming
- İletişim:
Radarda malesef gözükmüyor. Bazen alınamayacak yerlere düşebiliyor bayrak. Geri gelme süresi ise çok uzun. Bayrağın hangi oyuncuda olduğuda gözükmüyor. Bayrağı alıp götürüyor oyuncu ve hangi oyuncu olduğu belli değil. En azından bayrağı saklayan oyuncu belli olursa o slaplanabilir yada slaylanabilir diye düşünüyorum.Yek'-ta yazdı: Cum Nis 26, 2019 6:28 pm İlk ikisi için bayrak radarda eklentisi var zaten. Radardan takımının bayrağı nerede görebiliyorsun.
| Linklerini gizle |
Ana eklentinin yanında bir de yardımcı eklentiler var. Onları kurmamışsınız.
Rcon ile amxx plugins alıp atar mısınız?
Rcon ile amxx plugins alıp atar mısınız?
| Linklerini gizle |