Mermi Kontrol veya Düz Mermi
Moderatör: Moderatörler
-
reflex01
Konu Sahibi - Mesajlar: 39
selamlar rate ayarı yapmama rağmen mermiler çok kötü gidiyor düz mermi veya mermi kontrol plugini paylaşabilirmisiniz..
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
Panelde zaten Ömer Telli ' nin yaptığı var eğer ona rağmen güzel gelmiyorsa kendi rate ayarlarını kontrol et
| Linklerini gizle |
-
reflex01
serverım cs durağı değil paylaşmalarını rica ediyorum..By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Pzr Oca 13, 2019 7:10 pm Panelde zaten Ömer Telli ' nin yaptığı var eğer ona rağmen güzel gelmiyorsa kendi rate ayarlarını kontrol et
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
Paylaşacağını düşünmüyorum ayrıca burası csd nin forumu yani sadece CSD için yardım yapılıyor diye biliyorumreflex01 yazdı: Pzr Oca 13, 2019 7:22 pmserverım cs durağı değil paylaşmalarını rica ediyorum..By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Pzr Oca 13, 2019 7:10 pm Panelde zaten Ömer Telli ' nin yaptığı var eğer ona rağmen güzel gelmiyorsa kendi rate ayarlarını kontrol et
| Linklerini gizle |
Panelde olan bir eklenti, paneldedir. Paylaşmalarını rica ediyorum tarzı bir söylem uygun olmaz.
Burası her ne kadar CSDurağı forumu olsa da, bazı istisna kişiler için yardımcı olunuyor. Yardımlar karşılıklıdır sonuçta.
Burası her ne kadar CSDurağı forumu olsa da, bazı istisna kişiler için yardımcı olunuyor. Yardımlar karşılıklıdır sonuçta.
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
Ayrıca bu konu yardımcı olacaktır
eklenti-istekleri/admin-ozel-mermi-sekm ... ix#p212591
eklenti-istekleri/admin-ozel-mermi-sekm ... ix#p212591
| Linklerini gizle |
-
reflex01
her hangi bir xxx firmasına ait değil benim servarım ev kullanıcısyım konuyu açtım belki paylaşırlar diye rica ettim.bu ne defol der gibiBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Pzr Oca 13, 2019 7:25 pmPaylaşacağını düşünmüyorum ayrıca burası csd nin forumu yani sadece CSD için yardım yapılıyorreflex01 yazdı: Pzr Oca 13, 2019 7:22 pmserverım cs durağı değil paylaşmalarını rica ediyorum..By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Pzr Oca 13, 2019 7:10 pm Panelde zaten Ömer Telli ' nin yaptığı var eğer ona rağmen güzel gelmiyorsa kendi rate ayarlarını kontrol et
sadece csduragina yardımda ne demek burası forum cs durağı veya başka xxx insanlara yardım etmenin neresi kötü ben cs durağı değilim ama bildiğim konularda yardımcı olurum kaç kişiye cs durağı server tavsiye etimişimdir bunun hesabını yapacak değilim yine kötü amacım olsa zaten cs durağıyım derdim
neyse paylaşırlar veya paylaşmazlar ben ricada bulunayım yine..
| Linklerini gizle |
-
reflex01
Yek'-ta yazdı: Pzr Oca 13, 2019 7:26 pm Panelde olan bir eklenti, paneldedir. Paylaşmalarını rica ediyorum tarzı bir söylem uygun olmaz.
uygun olmaz diye bişe yok dürüstce söyledim kötü amacım olsa dürüstce söylemezdim teşekkür ettim yinede bir daha istemicem emin olabilirsiniz..
| Linklerini gizle |
Bazı şeyler özeldir, o eklentinin yapımcı kısmında Ömer TELLİ ismi yazıyor. Hali ile CSDurağı sunucularına özel bir eklentidir. Bazı eklentiler CSDurağına özel olmaz ise bu firmanın özelliği kalmaz.
| Linklerini gizle |
-
reflex01
biliyorum.istedim dürüstce sizin gönlünüz o teşekkür ettim size yinede..Yek'-ta yazdı: Pzr Oca 13, 2019 7:38 pm Bazı şeyler özeldir, o eklentinin yapımcı kısmında Ömer TELLİ ismi yazıyor. Hali ile CSDurağı sunucularına özel bir eklentidir. Bazı eklentiler CSDurağına özel olmaz ise bu firmanın özelliği kalmaz.
| Linklerini gizle |