Yeni Panel Hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Red
Konu Sahibi - Mesajlar: 1782
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Yeni Panel Hk.
Twitch yayınında yeni panel dediğinize göre [@Bilinmeyen Etiket] bu zamanlarda gelecekti fakat hâlâ gelmedi okul açılmadan önce gelecek mi açıldıkdan sonraya mı alındı tarihi?
| Link: | |
| Linklerini gizle |
Yeni Panel Hk.
Yeni panel için bence biraz daha beklenilecek. Çünkü Açıksız olması için Denemeler çok olacak ve Sorunlar ile karşılaşılabilir sunucularda. Biraz daha okulların başladıktan sonraki zamana atılmış olabilir.
| Linklerini gizle |
-
Meytey
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Forever Gaming
Yeni Panel Hk.
Şu an ki panel zaten kullanışlı yeni panel neden bu kadar çok bekleniyor ki
| Linklerini gizle |
Yeni Panel Hk.
MerakMeytey yazdı: Pzt Eyl 03, 2018 4:59 pm Şu an ki panel zaten kullanışlı yeni panel neden bu kadar çok bekleniyor ki
| Linklerini gizle |
-
Colditz
Yeni Panel Hk.
Bence beklenecek olan şey, yeni panel ile gelecek olan eklenti bölümü. Daha güncel ve kullanışlı eklentiler bekliyorum açıkçası.
| Linklerini gizle |
-
EnesReiS`
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
Yeni Panel Hk.
şimdiki veya sonraki panel fark etmez,önemli olan yeni eklentiler veya kullanışlı yenilikler önemlidir.Meraklar sürdürülüyor yeni panel gelince şimdiki panel gibi kullanışlı olur umarım.İyi Forumlar.
| Linklerini gizle |
-
Red
Yeni Panel Hk.
isteme sebebim toplu eklenti yükleme baya bir eklenti kullanıyoruz malum jail birde users iniye geçirmeyi düşünüyorum yeni panelde güvenlik seviyesi artacağı söyleniyordu sadece users.ini erişim gibi o sebeple bu kadar çok bekliyorumMeytey yazdı: Pzt Eyl 03, 2018 4:59 pm Şu an ki panel zaten kullanışlı yeni panel neden bu kadar çok bekleniyor ki
| Linklerini gizle |
-
ARZ*
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Yeni Panel Hk.
Serverin bundan haberi varmı?realgaming yazdı: Pzt Eyl 03, 2018 6:45 pmisteme sebebim toplu eklenti yükleme baya bir eklenti kullanıyoruz malum jail birde users iniye geçirmeyi düşünüyorum yeni panelde güvenlik seviyesi artacağı söyleniyordu sadece users.ini erişim gibi o sebeple bu kadar çok bekliyorumMeytey yazdı: Pzt Eyl 03, 2018 4:59 pm Şu an ki panel zaten kullanışlı yeni panel neden bu kadar çok bekleniyor ki![]()
| Linklerini gizle |
-
Red
Yeni Panel Hk.
yeni panel gelince oda olacak şuan burası yeri değilARZ* yazdı: Pzt Eyl 03, 2018 6:50 pmServerin bundan haberi varmı?realgaming yazdı: Pzt Eyl 03, 2018 6:45 pmisteme sebebim toplu eklenti yükleme baya bir eklenti kullanıyoruz malum jail birde users iniye geçirmeyi düşünüyorum yeni panelde güvenlik seviyesi artacağı söyleniyordu sadece users.ini erişim gibi o sebeple bu kadar çok bekliyorumMeytey yazdı: Pzt Eyl 03, 2018 4:59 pm Şu an ki panel zaten kullanışlı yeni panel neden bu kadar çok bekleniyor ki![]()
| Linklerini gizle |
-
ARZ*
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Yeni Panel Hk.
realgaming yazdı: Pzt Eyl 03, 2018 6:53 pmyeni panel gelince oda olacak şuan burası yeri değilARZ* yazdı: Pzt Eyl 03, 2018 6:50 pmServerin bundan haberi varmı?realgaming yazdı: Pzt Eyl 03, 2018 6:45 pm
isteme sebebim toplu eklenti yükleme baya bir eklenti kullanıyoruz malum jail birde users iniye geçirmeyi düşünüyorum yeni panelde güvenlik seviyesi artacağı söyleniyordu sadece users.ini erişim gibi o sebeple bu kadar çok bekliyorum![]()
![]()
| Linklerini gizle |