istek hook
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 93
istek hook
arkadaşlar öncelikle bulamadığım ve sizlere bunu yazdığım için kusura bakmayın. Ben godlu ellerde hook pluginini arıyorum yani grap ve rope olmucak sadece hook olucak ve o da ct özel olucak godlu ellerde ct basabilicek godsuz ellerde basamıcak. Forumda bulduklarım hem grap ve ropeli hemde godlu ellerde t yani mahkumlardan adminlerde kullanabiliyor bana sadece ct lerin godlu ellerde sadece hook kullanabilecekleri .sma lazım şimdiden teşeküürler.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
istek hook
buyur
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
istek hook
Hop, sakin ol şampiyon.Q47. yazdı: Prş Ağu 09, 2018 10:44 am @realgaming Kardeşim Keşke Biraz Okusaydın İndirdiğin yerde veya indirdikten sonra smaya azcık baksaymışsın adamın istediği gibimi diye birşey yapıyorsanız doğru duzgun yapın o attığında yetkililer basabiliyor.
Arkadaşın attığında fazlalık var sadece(grab,rope). Ayrıca adminlere özel diye bir satırda görmedim.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
istek hook
yetkililer basamaz bu kadar çok pluginle uğraşmayı biliyorsanız sizde atabilirdiniz? yanlış atmış olabilirim mobildeyim arkadaş zaten düzeltip tekrar atmış sakin ol birazQ47. yazdı: Prş Ağu 09, 2018 10:44 am @realgaming Kardeşim Keşke Biraz Okusaydın İndirdiğin yerde veya indirdikten sonra smaya azcık baksaymışsın adamın istediği gibimi diye birşey yapıyorsanız doğru duzgun yapın o attığında yetkililer basabiliyor.

Linklerini gizle |
-
istek hook
pcye geçtiğimde bakacağımQ47. yazdı: Prş Ağu 09, 2018 11:03 am Adamın İstediğinin Aynısını Başka Bir Kişi istemiş ve cevaba aynısını atmışlar yetkili kullanabiliyor adamın söylediğiayrıca 13. satıra bak
Linklerini gizle |
-
-
- İletişim:
istek hook
Evet baktım 13. satıra , sonuç ?Q47. yazdı: Prş Ağu 09, 2018 11:03 am Adamın İstediğinin Aynısını Başka Bir Kişi istemiş ve cevaba aynısını atmışlar yetkili kullanabiliyor adamın söylediğiayrıca 13. satıra bak
Benim attığım eklentiyi denedin mi ?
Linklerini gizle |
-
-
- İletişim:
istek hook
Üstte de dediğim gibi fazlalık var. 13.satırda tanımlanan kod eklentinin diğer bölümlerinde kullanılmamakta.

Burada kimin hatası varsa tabikide bildiğimiz kadar düzelteceğiz fakat bazen bizim de düzelttiğimiz yerde hata olabiliyor bu kadar katı davranmanın anlamı yok. Yanlış anlaşılmasın bunu sadece sana söylemedim kendim için de diyorum. Dediğin gibi burası bir yardımlaşma platformu polemik yaratmamıza gerek yok, İyi Forumlar

Linklerini gizle |
-