Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

istek hook

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
barisk42

istek hook

Mesaj gönderen barisk42 »

arkadaşlar öncelikle bulamadığım ve sizlere bunu yazdığım için kusura bakmayın. Ben godlu ellerde hook pluginini arıyorum yani grap ve rope olmucak sadece hook olucak ve o da ct özel olucak godlu ellerde ct basabilicek godsuz ellerde basamıcak. Forumda bulduklarım hem grap ve ropeli hemde godlu ellerde t yani mahkumlardan adminlerde kullanabiliyor bana sadece ct lerin godlu ellerde sadece hook kullanabilecekleri .sma lazım şimdiden teşeküürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Red
Server Ip/DNS: x
Clan İsmi: Mr.GaminG

istek hook

Mesaj gönderen Red »

buyur
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

amad
Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
İletişim:

istek hook

Mesaj gönderen amad »

Q47. yazdı: Prş Ağu 09, 2018 10:44 am @realgaming Kardeşim Keşke Biraz Okusaydın İndirdiğin yerde veya indirdikten sonra smaya azcık baksaymışsın adamın istediği gibimi diye birşey yapıyorsanız doğru duzgun yapın o attığında yetkililer basabiliyor.
Hop, sakin ol şampiyon.
Arkadaşın attığında fazlalık var sadece(grab,rope). Ayrıca adminlere özel diye bir satırda görmedim.
godluhook.sma
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Red

istek hook

Mesaj gönderen Red »

Q47. yazdı: Prş Ağu 09, 2018 10:44 am @realgaming Kardeşim Keşke Biraz Okusaydın İndirdiğin yerde veya indirdikten sonra smaya azcık baksaymışsın adamın istediği gibimi diye birşey yapıyorsanız doğru duzgun yapın o attığında yetkililer basabiliyor.
yetkililer basamaz bu kadar çok pluginle uğraşmayı biliyorsanız sizde atabilirdiniz? yanlış atmış olabilirim mobildeyim arkadaş zaten düzeltip tekrar atmış sakin ol biraz :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Red

istek hook

Mesaj gönderen Red »

Q47. yazdı: Prş Ağu 09, 2018 11:03 am Adamın İstediğinin Aynısını Başka Bir Kişi istemiş ve cevaba aynısını atmışlar yetkili kullanabiliyor adamın söylediği :) ayrıca 13. satıra bak
pcye geçtiğimde bakacağım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
barisk42

istek hook

beklemedeyim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

amad
İletişim:

istek hook

Mesaj gönderen amad »

Q47. yazdı: Prş Ağu 09, 2018 11:03 am Adamın İstediğinin Aynısını Başka Bir Kişi istemiş ve cevaba aynısını atmışlar yetkili kullanabiliyor adamın söylediği :) ayrıca 13. satıra bak
Evet baktım 13. satıra , sonuç ?

barisk42 yazdı: Prş Ağu 09, 2018 11:29 am beklemedeyim
Benim attığım eklentiyi denedin mi ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
barisk42

istek hook

deneyeceğim map değişince

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

amad
İletişim:

istek hook

Mesaj gönderen amad »

Üstte de dediğim gibi fazlalık var. 13.satırda tanımlanan kod eklentinin diğer bölümlerinde kullanılmamakta.
Q47. yazdı: Prş Ağu 09, 2018 11:37 am Uzatmaya Gerek Yok Burda Maksat İnsanlara Yardımcı Olmak .
Burada kimin hatası varsa tabikide bildiğimiz kadar düzelteceğiz fakat bazen bizim de düzelttiğimiz yerde hata olabiliyor bu kadar katı davranmanın anlamı yok. Yanlış anlaşılmasın bunu sadece sana söylemedim kendim için de diyorum. Dediğin gibi burası bir yardımlaşma platformu polemik yaratmamıza gerek yok, İyi Forumlar :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
barisk42

istek hook

çözuldu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala