gametracker ban kaldırma
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2058
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
gametracker ban kaldırma
213.238.173.39' Nolu İp Adresini Aldımda Banlıydı.Biliyorum Admin Banlıyor Ancak yinede kaldırtmak istiyorum.Yorumları Bende Takipte'yim.Yardımcı Olurmusunuz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
gametracker ban kaldırma
Ban yiyen GT Serverleri öyle kolay kalkmamakta, 1 hafta işlem izlemesi yapıyorlar ve genellikle red alıyorsunuz.
Serverinize AFK Kicker yükleyin, direk AFK kalanı kicklesin. Sonrasında GT Forumunda CS1.6 ile ilgili başlığı bulup oraya düzgün akıcı bir İngilizce ile olayınızı ve neden ban kaldırtmak istediğinizi server ipiniz gibi bilgileri veriniz.
Eğer daha önce de ban yemişseniz boşuna uğraşmayın hayatta kalmayacak bir ban o.
Serverinize AFK Kicker yükleyin, direk AFK kalanı kicklesin. Sonrasında GT Forumunda CS1.6 ile ilgili başlığı bulup oraya düzgün akıcı bir İngilizce ile olayınızı ve neden ban kaldırtmak istediğinizi server ipiniz gibi bilgileri veriniz.
Eğer daha önce de ban yemişseniz boşuna uğraşmayın hayatta kalmayacak bir ban o.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
gametracker ban kaldırma
Ne ?! Türk müsün ? Ban mı yedin ? Geri kaldırtmak için form mu yazdın ? Bir ranka erişmek mi istiyorsun ?
-Hayır.
Türkler GameTracker yöneticileri tarafından pek sevilmezler.
-Hayır.
Linklerini gizle |
-
gametracker ban kaldırma
Katılıyorum GameTracker yöneticileri Türk'leri arkadaşın dediği gibi pek sevmezler.ENESIZM yazdı: Sal Ağu 07, 2018 7:33 am Ne ?! Türk müsün ? Ban mı yedin ? Geri kaldırtmak için form mu yazdın ? Bir ranka erişmek mi istiyorsun ?
-Hayır.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs7.csduragi.net
- Clan İsmi: Lofty's @ Gamin
gametracker ban kaldırma
AhmetHD yazdı: Sal Ağu 07, 2018 4:31 am arkadaşlar gametracker ban yedim sv yani nasıl kaldırtta bilirim nasıl yazı yazcam onlara yardımcı olurmusunuz bilen varsa
Mustafa Kemal1 yazdı: Sal Ağu 07, 2018 5:14 am 213.238.173.39' Nolu İp Adresini Aldımda Banlıydı.Biliyorum Admin Banlıyor Ancak yinede kaldırtmak istiyorum.Yorumları Bende Takipte'yim.Yardımcı Olurmusunuz.
Vericeğim linkten ban kaldırma talebi yapabilirsiniz fakat geri açılsa bile tekrar ban yiyeceğinizden emin olabilirsiniz jailde türkiye iyi rekabet ettiği için banlıyorlar diye düşünüyorum.
https://www.gametracker.com/forums/foru ... ead=146548
En altta post reply basıp alttaki verdiklerimi doldurunuz.
Name: Server adınızı yazınız.
Game: Counter Strike 1.6
Address: 213.238.173.xx
Port: 27015
Son olarakta banınızı açtırmak için ingilizce bir yazı oluşturup yorum atmalısınız, ardından değerlendirmeye alıyorlar 1 hafta içinde açılmaz ise bilinki kabul etmemişler .

Linklerini gizle |
gametracker ban kaldırma
aslında türklük ile alakası yok sizi kıskanan kişiler tarafından şikayet ediliyor yada sizden önce server alanlar bot attığı için banlanıyor ben geçen bir sunucuyu şikayet ettim bot attıkları için sunucudaki çoğu ip'yi banladılar ben bizim arkadaşın banını açtırdım düzgün ve geçerli bir sebebin var ise ticket aç yardımcı oluyorlar
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
gametracker ban kaldırma
Kıskanan değilde gıcıklığına tüm klanini toplayip topluca report atanlar var onlarinda kendi ayibi yakinda Csdurağına ait bir sistem gelicegini söylemişti ömer bey bekliyoruz.devodev yazdı: Sal Ağu 07, 2018 11:37 am aslında türklük ile alakası yok sizi kıskanan kişiler tarafından şikayet ediliyor yada sizden önce server alanlar bot attığı için banlanıyor ben geçen bir sunucuyu şikayet ettim bot attıkları için sunucudaki çoğu ip'yi banladılar ben bizim arkadaşın banını açtırdım düzgün ve geçerli bir sebebin var ise ticket aç yardımcı oluyorlar
Linklerini gizle |
gametracker ban kaldırma
ARZ* yazdı: Sal Ağu 07, 2018 2:32 pmKıskanan değilde gıcıklığına tüm klanini toplayip topluca report atanlar var onlarinda kendi ayibi yakinda Csdurağına ait bir sistem gelicegini söylemişti ömer bey bekliyoruz.devodev yazdı: Sal Ağu 07, 2018 11:37 am aslında türklük ile alakası yok sizi kıskanan kişiler tarafından şikayet ediliyor yada sizden önce server alanlar bot attığı için banlanıyor ben geçen bir sunucuyu şikayet ettim bot attıkları için sunucudaki çoğu ip'yi banladılar ben bizim arkadaşın banını açtırdım düzgün ve geçerli bir sebebin var ise ticket aç yardımcı oluyorlar
aynen doğru şuan normal gametracker hariç gametraker.rs yede claim yapın fazla tanınmasada idare eder
Linklerini gizle |