forum hesabım calındı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1304
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
forum hesabım calındı
mrb forum hesabım calındı umutlu58 hellforcenin kurucusuyum ismim ayaz klanimi yasaklatma duruma neden katim okdar emek.var loglara bakılırsa hersey ortaya cıkıcanı ümit ediyorum lutfen loglara baksın ömer abimiz
Link: | |
Linklerini gizle |
-
forum hesabım calındı
Öncelikle yaşadığınız sorun için geçmiş olsun. Fakat şöyle bir bilgilendirme yaptım tekrar sizinde görmeniz için atıyorum;
Yinede umarım Ömer Bey insiyatifini kullanarak kontrol sağlar.Tasarimci v2 yazdı: Sal Haz 26, 2018 10:16 pmŞu şekilde de kanıtı olarak bırakayım. Foruma kayıt olurken bu koşulları kabul etmiş oluyorsunuz. Sonucu ne olursa olsun hesap yönetimi kullanıcıya ait.Kod: Tümünü seç
Bir kullanıcı olarak her girdiğiniz bilginin veritabanında saklanacağını kabul ediyorsunuz. Her ne kadar bu bilgiler sizin bilginiz dışında üçüncü şahıslara verilmeyecek olsa da, herhangi bir hack saldırısı sonucunda bu bilgiler dağılırsa bundan "CSDuragi.COM Forum" veya phpBB kesinlikle sorumlu değildir.
Linklerini gizle |
-
forum hesabım calındı
haklisin ama ben neden klanimi yasaklatma durumuna katim 2 yillik emegim var 2 yildir csduragindayim loglara bakılsın hersey açıga çıkıcagını ümit ediyorum
Linklerini gizle |
-
forum hesabım calındı
Hesabınızın çalınmış olması bariz(?) fakat yukarıda attığım gibi foruma kayıt olurken bu koşulları hükmen kabul etmiş oluyorsunuz kendi rızanız ile.Ayaz Hepyek yazdı: Sal Haz 26, 2018 10:50 pm haklisin ama ben neden klanimi yasaklatma durumuna katim 2 yillik emegim var 2 yildir csduragindayim loglara bakılsın hersey açıga çıkıcagını ümit ediyorum
Genede gerekli kontroller yapılır umarım.
Linklerini gizle |
-
forum hesabım
Geçmiş olsun ama biliyorsun aynısını yaşadım ve serverim kapandı aynısını yaşamassın inşallah zor biliyorum.Ayaz Hepyek yazdı: Sal Haz 26, 2018 10:50 pm haklisin ama ben neden klanimi yasaklatma durumuna katim 2 yillik emegim var 2 yildir csduragindayim loglara bakılsın hersey açıga çıkıcagını ümit ediyorum
Linklerini gizle |
-
forum hesabım calındı
ömer abimiz insallah loglara bakarak hersey ortaya cikcak
Linklerini gizle |
-
forum hesabım calındı
Hayırlısı olsun ama keşke benimkindede loglara bakılsaydı.Ayaz Hepyek yazdı: Sal Haz 26, 2018 10:56 pm ömer abimiz insallah loglara bakarak hersey ortaya cikcak
Linklerini gizle |
-
forum hesabım calındı
Aynısı bizdede oldu sizi affederlerse bize haksızlık olur bence hatta benim hesabım bile değildi çalınan hesap @ChormeCANN ın hesabıydı benimle ortaktı yinede bizimkinide kapattılar.Ayaz Hepyek yazdı: Sal Haz 26, 2018 10:56 pm ömer abimiz insallah loglara bakarak hersey ortaya cikcak
Linklerini gizle |
-
forum hesabım calındı
yetkililerden cevap bekliyorum lutfen ilgilenin emeklerim heba olucak
Linklerini gizle |
-
forum hesabım calındı
kardesim loglara bakarak hersey ortaya cikicak ömerabimizi bekliyoz hersey ortaya cikicak
Linklerini gizle |