forum hesabım calındı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
forum hesabım calındı
arkadaşlar gmailide almaya çalıştırlar gmaili bizzat ben şifresini deyiştirdim , ve forumun gmaile attığı şifreyle giriyordu ? bunu bulması imkansız deyilmi bi tek keyloger . mantıklı düşün lütfen mantık yürütün , ömer bey loglara bakmasını arz ediyorum .
Link: | |
Linklerini gizle |
-
hesabım calındı
Gmailin şifresini değiştirdin mi hemen helal iyi yetişmişsin keylogger atılmış olsa mesela adamın gmaile girip çalması en fazla 30 saniye sürücektir süpermen bile senin kadar hızlı değil kardeşimMetecan Bey yazdı: Sal Haz 26, 2018 11:58 pm arkadaşlar gmailide almaya çalıştırlar gmaili bizzat ben şifresini deyiştirdim , ve forumun gmaile attığı şifreyle giriyordu ? bunu bulması imkansız deyilmi bi tek keyloger . mantıklı düşün lütfen mantık yürütün , ömer bey loglara bakmasını arz ediyorum .

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1304
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
forum hesabım calındı
ben böyle bise yaparak neden klanimi kotu duruma sokim neden okdar emegimi heba edecek duruma sokim loglara bakilirsa hersey cikicak ortaya lutfen
Linklerini gizle |
-
hesabım calındı
gmailden mesaj geliyor hani bi kullanıcı bağlanmaya çalışıyor diyeReaLReiS yazdı: Çrş Haz 27, 2018 12:01 amGmailin şifresini değiştirdin mi hemen helal iyi yetişmişsin keylogger atılmış olsa mesela adamın gmaile girip çalması en fazla 30 saniye sürücektir süpermen bile senin kadar hızlı değil kardeşimMetecan Bey yazdı: Sal Haz 26, 2018 11:58 pm arkadaşlar gmailide almaya çalıştırlar gmaili bizzat ben şifresini deyiştirdim , ve forumun gmaile attığı şifreyle giriyordu ? bunu bulması imkansız deyilmi bi tek keyloger . mantıklı düşün lütfen mantık yürütün , ömer bey loglara bakmasını arz ediyorum .![]()

Linklerini gizle |
-
forum hesabım calındı
Ben bayadir forumu takip ediyorum teamtrdeki canda ayni sebepten yasaklandi.
Linklerini gizle |
forum hesabım calındı
Ayn oyle.Mhoss yazdı: Çrş Haz 27, 2018 12:03 am Ben bayadir forumu takip ediyorum teamtrdeki canda ayni sebepten yasaklandi.
Linklerini gizle |
-
hesabım calınd
Tabi tabi anlıyorum seni süpermen beyMetecan Bey yazdı: Çrş Haz 27, 2018 12:02 amgmailden mesaj geliyor hani bi kullanıcı bağlanmaya çalışıyor diyeReaLReiS yazdı: Çrş Haz 27, 2018 12:01 amGmailin şifresini değiştirdin mi hemen helal iyi yetişmişsin keylogger atılmış olsa mesela adamın gmaile girip çalması en fazla 30 saniye sürücektir süpermen bile senin kadar hızlı değil kardeşimMetecan Bey yazdı: Sal Haz 26, 2018 11:58 pm arkadaşlar gmailide almaya çalıştırlar gmaili bizzat ben şifresini deyiştirdim , ve forumun gmaile attığı şifreyle giriyordu ? bunu bulması imkansız deyilmi bi tek keyloger . mantıklı düşün lütfen mantık yürütün , ömer bey loglara bakmasını arz ediyorum .![]()
![]()

Linklerini gizle |
forum hesabım calındı
Sokim ?
Bu forumda Türkçenize özen göstermez iseniz hiçbir şekilde ciddiye alınmayacaksınız.
Bu linkte burada kalsın, belli ki akıllanmayacaksınız da.
silinmis-konular/hell-force-ayazin-foru ... 21772.html
Bu forumda Türkçenize özen göstermez iseniz hiçbir şekilde ciddiye alınmayacaksınız.
Bu linkte burada kalsın, belli ki akıllanmayacaksınız da.
silinmis-konular/hell-force-ayazin-foru ... 21772.html
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim: